Sevil sonuçtan çok memnun

12 Temmuz 2023 15:13

Zes marka şarj aletlerinde Opel Mokka aracımı şarj ettim. Aracımda şarjdan sonra arıza oluştu iki kere servise gittim. Opel Mokka aracım elektrikli tahrik sistemi arıza kodu verdi. İstasyonların biri Bozüyük Sarar outlet diğeri ise Migros Eryaman konu ile ilgilenirseniz sevinirim. Mağduriyet yaşıyoruz Mokka e aracın yazılımı ve zes olarak bir çalışma başlatırsanız sevinirim.

12 Temmuz 2023 15:25 (Şikayetten 12 dakika sonra)
13 Temmuz 2023 10:58

Kolay gelsin.

Yorumlar (7)

Engin
Engin

Sevil Hanım merhaba. Aynı sorunu arkadaşım yaşadı. Çözüm süreciniz nasıl oldu.? Servise verdi aracı ikame araç verdiler. Beklemedeler. Siz nerede ve ne gibi işlemler yapıldı.

Sevil

Serviste güncelleme yapıldı arıza silindi ve bir daha ZES den şarj yapmadık. Bir daha herhangi bir arıza lambası yanmadı.

Sevil

Şikayetimize çözüm bulunamadı maalesef. Biz de artık ZES te şarj etmiyoruz aracımızı. Kendimizce bulduğumuz çözüm bu oldu, diğer hiçbir firmada bu sorunu yaşamadık

Kerim

Gio da dolduracaktım bu yüzden dolduramadım gio 300 KW ZES te 180 de sorun oldu. Fakat şarj işlemi bittikten hemen sonra değil de 5 dakika bekleyip çalıştırınca arıza vermiyor bilgin olsun. Ancak bataryaya zarar verebilir diyorlar. Bu arada 50 KW güç ile 180 KW güç neredeyse hiç fark yok aynı hızda doluyor neredeyse

Kerim

Corsa da ben de yaşıyorum aynı sorunu

Sevil

ZES ve Togg şarj aletlerinde oluyor. Kullanmıyorum uğraşmıyorum.

Erdem
Erdem

Merhabalar, aynı sorunu ben de Vestel marka şarj istasyonlarında (ZES ve trugo) yaşıyordum. Gerçek bir arıza olduğunu sanmıyorum, çözümü basit, kendim keşfettim. Araç şarj olurken motorda soğutma fanları çalışıyor fark ettiyseniz, şarjınızı bitirdikten sonra fanlar bir süre daha çalışmaya devam ediyor, fanlar durmadan aracı çalıştırırsanız arıza lambası yakar, fanların durmasını bekleyebilirsin 5-10dk, lamba yakmayacaktır.

03 Ekim 2023 21:22