ZES Şarj İstasyonları ZES Şarj Problemi

ZES Şarj İstasyonları ZES Şarj Problemi

ZES şarj istasyonu

Aracım her şarj sonrasında elektrik tahrik arızası veriyor. Çok saçma sorunu çözecek kimse yok mu? İki defa müşteri hizmetlerini aradım hiçbir gelişme yok. (stellantis grup araçlar)

Konu ile ilgili ne yapılabilir yoksa ZES uygulamasını dün itibariyle telefonumdan sildim artık kullanmayacağım. Umarım tüm stellantis araçlarını dikkate alır ve bu soruna bir çözüm bulurlar.

19 Mart 2024 16:23 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüş ve önerilerinizi bize ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. İlettiğiniz şikayetleri süreçlerimizi iyileştirmek adına bir fırsat olarak görüyoruz. En kısa sürede şikayetlerinizi memnuniyete dönüştürmek adına sizi arayacağız. Sağlıklı günler dileriz, Zes(Zorlu Enerji Solutions)

25 Mart 2024 14:32

Merhaba bu sorunu iki kez bende yaşadım. Aracım Opel Corsa-e Ultimate. İkisinde de şarj işlemini uygulama üzerinden bitir dediğimde bitirmeyi gerçekleştirmedi ve uzun sürdü sonrasında aracı çalıştırınca hata verdi ve 5-6 dakika sonra düzeldi. Bazende şarjı bitirdikten sonra aracı hemen çalıştırınca verebiliyor. Yorumum şu olabilir şarjı bitirdikten sonra 4-5 dakika bekleyip aracı öyle çalıştırın. Bazende batarya soğutma fanları kapanmadan çalıştırınca da aynı problemi yaşatabiliyor.

ZES Şarj İstasyonlarında Aracımı Şarj Ettikten Sonra Elektrik Tahrik Sistemi Arızası

ZES şarj istasyonlarında aracımı şarj ettikten sonra elektrik tahrik sistemi arızası verdi. Kesinlikle başka şarj istasy...

3 Destek1 Yorum

ZES Şarj İstasyonları Ekranda Yazıldığı Kadar Şarj Olmuyor!

ZES Şarjİstasyonları Ekranda Yazıldığı Kadar Şarj Olmuyor!

Şahin
ZES Şarj İstasyonları Üst Tarifeden Hatalı Faturalandırıyor