Özgür sonuçtan hiç memnun değil

ZES Şarj İstasyonları ZES Şarj Problemi

ZES Şarj İstasyonları ZES Şarj Problemi
19 Mart 2024 11:24

ZES şarj istasyonu

Aracım her şarj sonrasında elektrik tahrik arızası veriyor. Çok saçma sorunu çözecek kimse yok mu? İki defa müşteri hizmetlerini aradım hiçbir gelişme yok. (stellantis grup araçlar)

Konu ile ilgili ne yapılabilir yoksa ZES uygulamasını dün itibariyle telefonumdan sildim artık kullanmayacağım. Umarım tüm stellantis araçlarını dikkate alır ve bu soruna bir çözüm bulurlar.

19 Mart 2024 16:23 (Şikayetten 4 saat sonra)

Aytek
Aytek

Merhaba bu sorunu iki kez bende yaşadım. Aracım Opel Corsa-e Ultimate. İkisinde de şarj işlemini uygulama üzerinden bitir dediğimde bitirmeyi gerçekleştirmedi ve uzun sürdü sonrasında aracı çalıştırınca hata verdi ve 5-6 dakika sonra düzeldi. Bazende şarjı bitirdikten sonra aracı hemen çalıştırınca verebiliyor. Yorumum şu olabilir şarjı bitirdikten sonra 4-5 dakika bekleyip aracı öyle çalıştırın. Bazende batarya soğutma fanları kapanmadan çalıştırınca da aynı problemi yaşatabiliyor.

Özgür
Özgür

Şarj ederken zaten bekliyoruz bir de ekstradan neden bekleyelim sildim ZES uygulamasını kurtuldum başka hiçbir şarj istasyonunda bunu yaşamıyorum, eşarj, watt, otojet, trugo, gioev vs. Vs. Sadece numune ZES bunu yaşatıyor neyse sorun yok dediğim gibi kullanmam olur biter. Aksi gibi her yerde ZES var neyse alternatifler çoğaldı artık.

Soydan sonuçtan hiç memnun değil

ZES Şarj İstasyonlarında Aracımı Şarj Ettikten Sonra Elektrik Tahrik Sistemi Arızası

24 Ekim 2023 14:39
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 16:38