Fatmagül sonuçtan hiç memnun değil

Pırlanta Yüzüğümün Taşı Sürekli Düşüyor Ve Ücret Talep Ediliyor

Pırlanta Yüzüğümün Taşı Sürekli Düşüyor Ve Ücret Talep Ediliyor
14 Kasım 2024 13:53

Almış olduğum pırlanta yüzük sürekli taş düşmesi sorunuyla karşılaşıyorum. Bakıma verdim. Tekrar taşı düşünce benden 80 dolar ücret istediler, bu durumdan rahatsızım. Böyle bir markanın yüzüğünün taşı sürekli düşmesi ve ücret istemesi benden kaynaklı değil ama benden kaynaklı olduğunu söyleyip ücret talep ettiler. Genel merkez

14 Kasım 2024 13:40

Almış olduğum yüzüğün taşı sürekli düşmesi sonucu bakıma verdim ama bana benden kaynaklı bir düşmesi olduğu söylendi 80 dolar ücret istediler 1 ayda 2 kez düşmesi böyle bir marka bir yüzükte böyle bir sorun olması benden kaynaklı olması üzücü bir durum gereğinin yapılmasını arz ederim

14 Kasım 2024 13:53
pirlanta-yuzugumun-tasi-surekli-dusuyor-ve-ucret-talep-ediliyor-1.jpg

Bu da ban verilen servis sipariş formu

15 Kasım 2024 09:31 (Şikayetten 19 saat sonra)
15 Kasım 2024 18:24

Bu yüzükteki hasar kullanmadan kaynaklı olmayacağını düşünüyorum çünkü ağır bir yaşam tarzım yoktur bu yüzüğü yıllardır günlük yaşantımda kullanıyorum ve böylesine bir sorun yaşatıyorsunuz bana bende bu durumu kabul etmediğimi belirtiyorum bu hasarı karşılamamak sizin firma adına üzücü bir durum çünkü ben bir çok defa alışveriş yaptım mağdur etmek hoş olmadı

15 Kasım 2024 18:27

Ayrıca ben sizden yeni bir ürün talep etmedim düşen taşın tamirini talep ettim. Müşteriyi kaybetmek adına da olsa yardımcı olmamak üzücü bir durum firmanızın ürünleriyle ilgili ve işinizle alakalı bir şüphem yoktu ta ki du durumdan sonra saygılarımla

Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Pırlanta Yüzükte Taş Düşmesi Ve Haksız Ücret Talebi

16 Şubat 2025 18:43
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 16:24
Zen Pırlanta Yüzüğünde Tekrarlayan Taş Düşmesi Sorunu
Burak sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 15:45

07 Nisan 2024 03:00
Zen Pırlanta Taş Düşmesinden Ötürü Ücret Talep Edilmesi
Meral sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 21:38