Yves Rocher Yüz Yıkama Jeli

22 Ağustos 2024 01:26

Uzun süredir kullandığım Yves Rocher yüz yıkama jeli yüzümde hassasiyet, kızarıklık ve yanma oluşturdu. Dünkü cildimin hassaslığı ve bugünkü arasından bir fark olmamasına rağmen neden yaktığını anlayamadım. Açıkçası severek kullandığım bir ürün olduğu için de hayal kırıklığına uğradım.

22 Ağustos 2024 10:00 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede e-posta adresiniz üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

25 Ocak 2025 02:27
Ela sonuçtan çok memnun

21 Nisan 2025 23:25
"G**** Hanım benimle çok ilgilendi çok teşekkür ediyorum ilginiz için💗"
Zehra sonuçtan çok memnun

14 Aralık 2024 00:57
"Alerjik reaksiyon yapmasaydı Yves Rocher'den devam ederdim."
Cilt Tahrişi Yapan Yüz Yıkama Jeli
Aybüke sonuçtan çok memnun

03 Haziran 2025 15:24
"Süreç boyunca müşteri temsilcisi oldukça güler yüzlü yardımsever ve iyi niyetli bir şekilde yaklaştı bana izlemem gereken adımları iletti ve ve ürünle alakalı yaşadığım sıkıntının çözülmesini sağladı ve bu süreç bir buçuk gün içerisinde falan çözüldü. O yüzden markadan da markanın müşteri temsilcisinden de gayet memnunum ürün benim vücudumda alerji yaptı ancak marka ürününün ve müşterinin yanında bir tavır sergiledi o yüzden çok teşekkür ederim markadan alışveriş yapmaya devam edeceğim."
Yüz Yıkama Jeli Cildimde Şiddetli Kızarıklık Ve Yanma Yaptı
Menesa sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Yüz Yıkama Jeli Yüzümü Kızarttı

08 Mart 2024 08:38