Muhammet sonuçtan çok memnun

Yurtiçi Kargo Mesai Saati İçinde Kargomu Almadı

30 Nisan 2024 16:57
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetim ilgili Yurtiçi Kargo dan beni arayıp ilgilenen Behice hanıma, Gülça hanıma ve Şikayet var ekibine çok teşekkür ederim. Şikayetvar.com çok etkili bir yer”

29.04.2024 tarihinde Arnavutköy Yurtiçi Kargo şubesine iade kargo vermek için gittim. Görevli hanımefendi ''çirkin'' bir tavırla saat 17:30 dan sonra kargo almıyoruz dedi. Hanımefendiye ısrarla saat henüz 17:28 ben uzak bir yerden geliyorum, çalışan bir insanım bunun için yarın çalıştığım iş yerinden tekrar izin alamam lütfen alın dedim ama dinletemedim. Henüz mesai saati bitmediği halde saat 17:28 de kargo mu almayan bu bayandan şikayetçiyim.

Muhammet
Muhammet
02 Mayıs 2024 16:05

28 Ekim 2024 14:48 (Şikayetten 6 ay sonra)

Sn. Muhammet A. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

Defnesu sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2024 00:52
Büşra sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2024 11:47
"Mustafa bey Yurtiçi Kargo Şikayetvar sorumlusu sorunu çözmeye yardımcı oldu teşekkürler"
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 11:27
İsa sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2023 13:50
"Geri bildirim yapıldı. Teşekkürler..."
Sena sonuçtan çok memnun

28 Mart 2024 12:39