21 Aralık 2024 10:552.344

Trendyol aracılığıyla altın yüzük aldım, sonra boyutu dolayısıyla iade talep ettim. Yurtiçi Kargo aracılığıyla satıcıya ulaştığında, içinde yüzük çıkmadı. Bu durumdan hiç alakam olmadığı halde ben zan altında kaldım. Trendyol tarafından yüzük kayıp, para iadesi yok, hesabım askıya alındı.

Kuyumcuya ulaştım, kutuya bakılmış, yok diyor. Ben ise gönderdim. Bu zamana kadar iade ettiğim ürünlerde hiç sıkıntı yaşamadım. Tenezzül edip hak olmaz diye firmaların hediye ürünlerine, yiyeceklerine dokunmadan aynı şekilde gönderdim. Burada sorumlu olan firma, İstanbul Çobançeşme Yurtiçi Kargo firması.

2 günde giden ürünü 3 gün boyunca 4 kez dağıtıma çıkarıp teslim edilemedi girilmiş ve sonunda teslim edildi olmuş. Araştırma yaptığımda bu şube sorunlu; daha önce yine altın, telefon gibi değerli ürünler kaybedilmiş, üstü kapatılmış.

Bu dünyada hak yerini bulsun istiyorum. Buna göz yuman herkese hakkım asla helal değil. Çocukların rızkını ya da benim emeğimle alıp iade ettiğim ürün kargoda açılıp kutu boş çıkıyorsa, firma çalışanları hesaba çekilmeli, çürük elmalar dışarı atılmalı.

17 Nisan 2025 11:03

Trendyol'dan defalarca altın, kıyafet, oyuncak, ev eşyaları, makyaj malzemeleri gibi birçok ürün aldım. En son aldığım altın yüzük, küçük geldiği için iade ettim, ancak kargo çalışanı veya şubesi tarafından kaybedildi. Trendyol, iki tarafı araştırıp dinlemeden, bol ya da dar gelen iade ettiğim kıyafetler ve ince bulduğum birkaç altın için hesabımı pasife aldı. Hiçbir şekilde kendimi ispat etmem için açık kapı bırakmadı; haklılığımı ispat edemiyorum. Ne altın yüzük var ne de para iadesi. Müşteri temsilcileri pasif olduğu için yardımcı olmuyorlar. Mahkemeye başvursam haklılığım ispat olur, ayrıca maddi manevi tazminat bile kazanırım. Kendime o kadar kefilim ki, ama 4 aylık hamileyim ve benim için iyice yıpratıcı olacak. Bu yüzden sadece hakkım olanı, sadece iademin karşılığını istiyorum. Trendyol'un havuzunda kayboldu o ve Yurtiçi Kargo firması sorumlu.

23 Aralık 2024 14:47 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sn. İshak Ö. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

28 Aralık 2024 11:38

Müşteri temsilcisi mehmet beye teşekkür ederim ilgilendiği için

30 Aralık 2024 13:39

Mustafa beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim

4 Ocak 2025 11:36

2 haftaya çözülür denildi süreç çok uzadı hala bekliyorum

1 Şubat 2025 10:26

Hala çözülmedi dönüş olmadı

12 Şubat 2025 01:59

Sonuç alabildiniz mi? Kasım ayından beri aynı problem için bekliyoruz

6 Kasım 2024 13:23851

6 Eylül'de Trendyol üzerinden satın aldığım "14 Ayar Altın Pullu Bileklik Sarı 4 mm" adlı ürün, küçük geldiği için iade ...

Yurtiçi Kargo Ürünüm Dağıtıma Bile Çıkmadan Teslim Edilemedi Yapıldı

14 Aralık 2023 20:331.000

"Sorunu çözen bölge müdürüne teşekkür eder sürekli aynı sorunu çıkaran personelin uyarılmasını talep ederim iyi çalışmalar"

25 Ağustos 2025 14:311.127

18 Ağustos 2025 tarihinde Eskişehir Baksan Şubesi’nden Yurtiçi Kargo ile gönderdiğim, garanti kapsamında olan kargomun i...

1 Destek

Yurtiçi Kargo Kargomun Kullanılmaz Halde Gelmesi!

Yurtiçi KargoKargomun Kullanılmaz Halde Gelmesi!

Sevgi
Yurtiçi Kargo Parçalanmış Kargonun İadesi!

Yurtiçi KargoParçalanmış Kargonun İadesi!

Eraslan
Yurtiçi Kargo, Kargom Kırık Geldi Kabul Etmiyor