Serkan sonuçtan çok memnun

15 Ekim 2024 18:17
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Yemeksepeti ulaştı ve ilgilendi gerekli bildirimlerin yapıldığını belirtti ve ücret iadesi gerçekleştirdiği. Teşekkür ederim”

Yemeksepeti kuryesi getirdiği paketin içinde içmiş sigarasını resmen. Paketin içi her yeri sigara külü olmuş. Ayıptır ya! Yemek var bunun içinde! Durumu Yemeksepeti uygulamasından bildirdim görsel istiyorlar, göndereyim de uygulamada görsel gönder diye bir seçenek yok bölüm yok. Yazışma alanına fotoğraf ekle diye bir bölüm eklemez mi insan? İhtiyaç olmuyor mu? Tarif ediyor. Yardım merkezinden sorunu seçip görsel ekleyin diyor. Yok orada eklenti bölümü. Ayrıca müşteri temsilcisi ile görüşülen alanda olması gerekmiyor mu bu fotoğraf ekleme bölümünün? Bilerek yapılmış gibi.
Görseli buraya ekliyorum. Buyurun bakın. Adam sigarayı paketin içinde içmiş. Nasıl yenecek bu yemek! Boşuna para verdim...

18 Ekim 2024 13:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

Serkan
Serkan
18 Ekim 2024 14:55

24 Ekim 2024 23:48

14 Mart 2025 00:00

04 Nisan 2025 13:16
Yanlış Adrese Teslim Edilen Sipariş Ve İletişim Eksikliğiyle Gelen Hayal Kırıklığı

01 Haziran 2024 17:52
Yemeksepeti Yardımcı Olmuyor. Kurye Siparişimi Teslim Etmiyor.
Melike sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 02:39

Yemeksepeti Kategorileri