Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

YEDAŞ Müşterilerine Hiçbir Bilgi Vermeden İcralık Yapıyor

YEDAŞ Müşterilerine Hiçbir Bilgi Vermeden İcralık Yapıyor
12 Ağustos 2024 02:09

Babamın yıllardır kullanmadığımız ve bu yüzden şirketiniz tarafından tarımsal sulama saatine 2022 yılında kaçak elektrik kullanımına sebebiyetten köyümüzde başka bir evin koordinat ve resmi ile tutanak tutulup ceza kesilmiş. Ceza hiçbir şekilde tarafıma şimdiye dek tebliğ edilmemiştir. Merhum babama bu ceza kesilen tarihte ben kamu personeli olarak Kırıkkale'de görev yapıyordum. Her türlü ispata açıktır. Babamın saati çalınma yöntemi ile YEDAŞ ekiplerinizin belirttiği yere usulsüz şekilde montaj ediliyor. Ekipleriniz tespit ediyor ya da ekipleriniz başka bir haneye yazacağı cezayı kafasına göre başka bir haneye yazıyor. Bu iki durumda da bulunduğum bölge karakolu benden net bilgi ve belgeler talep etmekte. Cezayı kesen ekiplerinizden saatin nerede olduğu bilgisi ve saatin resmi talep edilebilir. Konu bulunduğum bölge karakoluna intikal etmiştir. Her türlü hukuki sürecin takipçisi babamın adına olacağım. Saygılarımla.

15 Ağustos 2024 03:03

Karakol ifademi verdim YEDAŞ'tan da davacıyım. Haklıyı ve haksız belirleyecek olan yüce yargıdır. Tüm sürecin başta belirttiğim gibi mezardaki babamı dolayısıyla beni eksik bilgi ve belgelerle kullanmadığım, saat de belirlenen babama ve bana ait olmayan evde bulunduğu halde hiç kimseye dahi sormadan iki YEDAŞ görevlisinin tuttuğu kendileri dışında hiç kimsenin imzası dahi olmayan belge beni icralık yapacağını belirten YEDAŞ'tan da şikayetçi oldum daha doğrusu olmak zorunda kaldım. Gerekli yasal süreçte adaletin karşısında beni bu denli sıkıntıya sokanlarla karşılaşacağız.

04 Eylül 2024 14:40

YEDAŞ beni arıyor 186 dan sorunum sözde çözüme kavuşmuş dalga mı geçiyorsunuz? Saatin resmi nerede? Saatten nereye kablo-priz giderken yakalandı? Ayrıntılı hiçbir bilgi yok. İki YEDAŞ görevlisi dışında belgede bir şahidin imzası dahi yok. O halde iki YEDAŞ görevlisi canı istediği saate 13 bin tl ceza yazabiliyor demek ki. Bir de hiçbir tebligat vermeden hiçbir fatura kesilmeden direkt icraya veriyor hukuk bürolarıyla. Bir hafta bu işle uğraştım açıkça bilgi verilse idi açıkça olay söylense idi 2yıldır bana madem numaramı isteyince bulabiliyor icraya verene kadar tarafıma YEDAŞ tarafından ulaşılsa idi keşke. Ben de YEDAŞ'ı davaya vermezdim. 13 bin tl ödedik karşılığında net bir bilgi bile alamadık. Ben mahkeme sonucu ile birlikte başvuru yaparak güneş enerji paneli rüzgar gülleri kullanacağım ve YEDAŞ ile bağı koparacağım insanlar elektrik için size muhtaç diye 13-15 kafanıza göre borç geçirip hiçbir açıklama yapmadan icraya veriyorsunuz ya da saatim çalınmış. İki durumda da YEDAŞ Samsun/Çarşamba Şubeniz başta olmak üzere hiç kimse yardımcı olmadı ifade verdiğim karakol hariç Türk Askeri hariç hiçbir firma şirket ne YEDAŞ ne YEPAŞ konunun aydınlatılması için zerre çaba sarf etmedi. Bir hafta geçince silinen WhatsApp mesajları olan hukuk büro çalışanı hariç de kimse tarafıma belge ibraz etmedi. Ben ss ve zip şeklinde ayrı ayrı belge ve bilgileri saklıyorum isterse bir günde silinecek şekilde ayar versin anlaşmalı hukuk bürolarınız. Ben 2yıl sonra bu olayı öğrenip peşine düştüm kimse sanmasın ki 2yıl geçince peşini bırakacağım. Her türlü maddi manevi tazminatımı talep edeceğim mahkemelerde görüşmek üzere bir daha tarafımı kendinizi aklamak için sorun çözülmüştür şeklinde aramayınız.

04 Eylül 2024 23:04

Saatimizi yani babamın saatini evinde kendi saati gibi kullanan şahıstan da davacı oldum fakat bu demek değil ki tarafıma hiçbir belge bilgi vermeyen YEDAŞ beni icraya verebilir mal varlıklarıma tedbir koyabilir YEDAŞ işi elektrik dağıtmak olan bir firma tarımsal sulama saati TEDAŞ tan kalma bir uygulama doğrudur artık yasak da her yerde kullanılması bu da doğru ama benim saatim benim rızam ve bilgim dışında başkasının mülkünde yakalanıyor. Eğer bahsi geçen saat gerçekten hatasız bir şekilde tespit edilip resimleri çekilip tutanağı tutan iki personel de mahkemede gerçekleri gizlemeden suçluların yakalanması için adalete yardımcı oldukları sürece tarafıma hiçbir bilgi belge tebliğ etmeden eksik ve yetersiz bilgilerle direkt olarak beni icralık yapan YEDAŞ tan davamı geri çekmek istiyorum fakat halen YEDAŞ yargıya zerre yardımcı olmadan tarafımı hiçbir sorun çözülmediği halde sorununuz çözülmüştür şeklinde 186 üzerinden aramaya ve de babamın saatini kendi saati gibi mülkünde kullanıp tahminimce mevsimlik işçilere de kullandırıp bu olaydan sonra yıllardır kullanılmayan saate dikkatli bakınca priz yuvası bile yaptırıp utanmadan saate ceza kesilince yerine aynen yerine küfür eder gibi koyan yıllarca hiçbir şey söylemeden tüm suçu ve borcunu bana yıkmaya çalışan şahıslar ile YEDAŞ ın iş birliği yaptığını düşünmek istemiyorum fakat madem bir suç tespit edildi neden 13bin tl gibi bir rakam ödetilerek sadece işin maddi kısmına bakarak sanki borç tarafıma bildirilmiş de borcu ödememekte ısrar etmişim gibi direkt icraya verilmeye neden çalışıldım? Tutulan tutanak belgede bir şahit imzası dahi yok babamın saatinin evinde bulunduğu a. E.'den bari imza alınsaydı da en azından rahat rahat saatten haberim yok ne saati la deyip bana posta koyma hakkına sahip hissetmeseydi kendini. Kaçak elektrik kullanımı söz konusu ise karakola YEDAŞ gitmiş olsaydı zaten bölgede olmadığım, bölgedeki mevsimlik işçilerle de uzaktan yakından hiçbir samimiyetim diyaloğum olmadığı da anında tespit edilmiş olsaydı da iki yıl sonra hem YEDAŞ suçu mezardaki babama dolayısıyla bana yıkıp borç kilitleyip hem de gerçek suçluların yakalanmaması için yardım yapmamış olurdu ben yine bu durumda YEDAŞ tan zerre şikayet ve davacı olmazdım.

04 Eylül 2024 23:14

Bu işin peşini bu dava takipsizlikle sonuçlansa dahi bırakmayacağım bunu bilmiş olsun YEDAŞ, iki yıl boyunca hiçbir şahit bulunmadan babamın saatini mülkünde kullanan şahıs ve ya şahısların cezasız kalmaları durumda bu sefer a. E. İsimli şahsa değil direkt olarak saatin nerede olduğunun tam olarak saatin tesisata bağlı şekilde bulunduğu yerin ve saatin resmi dahi olmadan nereye kaçak elektrik verildiği belirtilmeden iki görevlinin tuttuğu tutanakla bir de üstüne üstelik tarafıma hiçbir tebligat vermeden direkt iki personel imzası ile ve hukuk bürosu aracılığı ile beni icralık yapacağı konusunda tehdit eden YEDAŞ'a bu konu aydınlığa kavuşmadığı sürece her yönden ayrı ayrı davacı olmaya şikayetçi olmaya devam edeceğim. Hala 186 üzerinden şikayetiniz çözüme kavuşmuştur diye aramaya devam ediniz bundan sonra bunu ilk yaptığınızda soluğu karakolda ya da adliyede alacağım bilginize...

13 Eylül 2024 22:07

Şimdi de babama ait olan saatin a. E. İsimli şahsın evinde bağlı olması gerektiği bağlı olmadığı için bu cezanın yazıldığı iletilmiş Çarşamba YEDAŞ ta çalışan personel tarafından. Soru şu ben neden yasal yükümlülüğü bana ait olan bir saati başkasının evine ya da evinin önündeki direğe bağlatmak zorundayım? Binlerce YEDAŞ abonesi saatini başka tarlalara ya da evlere mi taktırıyor? Konudan sıyrılmak ve birilerini sıyırmak için atılan taklaların hesabını mahkemede bir bir soracağım ve şahsi görüşlerini beni haksız konumda göstermek için ve kaçak elektrik kullanımına sebebiyet şeklinde tutulmuş tutanağı hiçbir şey sormadan sorgulamadan kabul edip bunu yapmam sonrasında asıl işbirlikçilerin de tanık olarak katılıp 657ye tabi devlet memuru olan şahsıma kaçak elektrik suçunu yıkmaya çalışacağını bile bile bu borcun tarafıma kasıtlı olarak yıkıldığını ve YEDAŞ Çarşamba şubesi çalışanı başta olmak üzere hiçbir şekilde yardımcı olmayıp üstüne üstelik millete iftira atıyormuşum gibi saati orada olması lazımdı orada olmadığı için ceza yazılmıştır şeklinde ucu açık net olmayan cevaplarla tarafımı suçlu konuma getirmeye çalışan YEDAŞ personeli de başta olmak üzere suçu ve suçluyu ortaya çıkarmış gibi tek taraflı belgeleyip, hiçbir tanık şahit dahi olmadan, hiçbir belge tebliğ etmeden beni icralık yapmakla tehdit edip bir de suçluların yakalanmasına yardımcı olacağına suçu ve suçluları gizlemek, elektrik sayaç çalınma yöntemi ile ben şehir dışında iken kaçak elektrik kullandırılıp kaçak elektrik kullanımını olduğunu bile bile bu konuda YEDAŞ tarafından tutanak tutulduğu halde konuyu araştıranlara yalan yanlış masallar uyduran YEDAŞ personeli de dahil benim izin günlerimi mahveden, toplumda benim gibi bir devlet memurunun ismini kaçak elektrik gibi bir konuyla anılmasına neden olup gerçek suçluların ortaya çıkması için çaba sarf edeceklerine bilip bilmeden konuşup kolluğu yanlış yönlendiren YEDAŞ personeli de yaptığının bedelini mahkemeden sonra artık işiyle mi öder yoksa YEDAŞ yılın personeli mi seçer seçim YEDAŞ ın

17 Eylül 2024 08:22

186 dan arayıp sorununuz çözüme kavuştu 1i tuşlayın dersiniz artık. Ben YEDAŞ a bu olaydan sonra zerre güvenmiyorum. Firmanızın adının bu şekilde geçmesine neden olan eksik bilgi ve belgelerle abonesini icralık yapmakla mal varlıklarına tedbir, iş yerlerine yazı göndermekle açıkça tehdit eden personelleri, anlaşmalı hukuk büro çalışanları, kardeşim ve benim üstüme kaçak elektrik suçu yıkmaya çalışanlar, bunlara yardım ve yatak lik edenler hepsi birleşsin ben tekim. Bakalım davayı hangimiz kazanacağız :)

25 Eylül 2024 15:52

Muhtarlığın bilgisi var mı yok. Herhangi bir şahit var mı yok. YEDAŞ çalışanları bile bu 13bin tl cezanın neden yazıldığını, cezayı icra ve iş yerine yazı mal varlıklarına tedbir vs ile alenen tehdit edilmem, hiçbir yere başvuru yapmamış bu işle günlerce uğraşmış olmamam sonucunda ise kaçak elektrik suçunun tarafıma yıkılacağını tahmin ettiğim için de izin günlerimi mahveden buna sebep olan herkesten acısını çıkaracağım kimse güzel canını sıkmasın. Ceza yazma fatura kesme yetkiniz var diye aboneye ısrarla nedeni belirtilmeyip saçma sapan cevaplarla oyalayan Samsun'a git kaçak birimiyle görüş diyen herkesin işini gücünü bırakıp il il ilçe ilçe gezip en ufak bilgi için binlerce lira ödeyip günlerce uğraşıp bilgi dahi edinemediğim bu işten şimdilik maddi ve manevi ben zarardayım fakat bunun zararını sebep olanlardan her yönden çıkaracağım. Kimse karşısında çocuk varmış gibi beni yönlendirme yetkisine sahip değil. Ahlakı eksik insanların mağazamızdan hiçbir şekilde hiçbir yere bağlı olmayan saati alıp kaçak elektrik kullanıp hem fatura hem ceza hem de adımı kaçak elektrikle lekelemek adına yaptığı icraatın bedelini mahkemelerde ödetecek olduğumu kimse unutmasın. Unuttuklarında ben çok iyi hatırlatacağım :)

25 Eylül 2024 16:20

Tarafımca kullanılmayan saate 13-15bin kestikleri resmen harç (arada a sı eksik çünkü bura kelimeyi kabul etmiyor) niteliğinde ceza ve borçlandırmaları hesaba katınca her sene bu borçları ödemektense her yıllık izinlerimde YEDAŞ bilgi vermediği ve yalan yanlış yönlendirdiği hiçbir şekilde yardımcı olmadığı için de tarlamı da panellerle sularım, evimde de çamaşır makinesi buzdolabı vs panellerle çalıştırırım gelip güneş panellerinden de kaçak elektrik kullanıyor kullandırıyor diye ceza yazsınlar bakalım alakasız kişilerin alakasız icraatlarının cezasını faturasını belki ileride yatarı tarafıma çıkarsınlar fatura yetkisini ceza harç kesme ve suç yıkma yetkisi olarak gören, çakma örgütlere sayaç gaspçılarına resmen ve alenen yardım eden en ufak bilgi için kolluğu ve kendi müşterisini günlerce aylarca uğraştıran firmaya bir yıldız bile fazla. Kendileri saatin nerede olduğunu kimler tarafından kullanılıp yakalandığını bildikleri halde sayaç gaspçısı örgütün mensuplarından korkup suçlu saklıyor ama ben ne YEDAŞ ne YEPAŞ ne de sayacımızı gasbeden örgütten zerre korkmuyorum. Hem örgütlü, hem nitelikli suç var ortada YEDAŞ ın ortaya atıp ceza kestiği iddiaları doğru ise fakat firma ısrarla suçlu gizliyor tıpkı saatimizin evinde bulunduğu belgelenen fotoğraflanan a. E. İsimli şahıs gibi. Hiçbirinden korkmuyorum Allah'a verecek bir canım var bu yüzden de Allah'tan başkasına biat ve itaat etmiyorum fakat bu firmanın asıl suçlulara biat ve itaati yersiz ve gereksiz, üstüme suç yıkmaya çalışan örgütün mensupları tarafından güzel fonlanıyor firma personeli demek ki. Bunun da ispatını yapmam yakındır. Firmanız güçlü akıllı sandığı benim bölgemde köyümde tek bir kişiden korkan saat gaspçısı örgütün ve mültecilerin tek bir kişiden korktuğunu hesaba katmayıp bunlara İtimat ediyorken bu tek kişinin malum şahıslara ve firmanıza yargı yolu ile ödeteceği yıllarca suçlu gizleyen bu süreci de uzattıkça sinir seviyemin arttığını üzerime suç ve fatura ceza yıkmaya çalışıp malıma konacağını zanneden kuş beyinlileri akıllı sanıp yardım eden firmanızı her yere elime firmanın kendi yolladığı a. E. Nin ifadeleri işbirlikçi mültecilerin bülbül gibi ötmeleri vs. Sonuçlarında firmanız her yönden bunların asıl elebaşını ise benden ve Kanundan saklayıp herkesin bilip tahmin ettiklerini bilmiyor ayağına yatıp borcu ve suçu üstüme yıkmaya çalışan YEDAŞ da payına düşeni elbet alacaktır

25 Eylül 2024 16:25

Bir zamanlar saat varisi olarak bizim iznimiz ve onayımız olmadan babam adına aboneliği bulunan başka bir saatin aboneliği iptal edildi. Bu dahi YEDAŞ personellerinden biri ve ya birilerinin benim düşmanlarımla iş birliği yaptığına kanıt niteliği taşır mı taşımaz mı t. C. Hakim ve Savcıları karar verecekler YEDAŞ içindeki köstebeği bulup bu sorunu çözmedikçe de adam akıllı bir bilgi tarafıma vermedikçe de bu firma ile daha çok uğraşacağım. Beni unuttuklarında babamın saatini çalan lavuklara da işbirlikçilerine de kendimi çok çok iyi hatırlatacağım

25 Eylül 2024 16:35

T. C. Yi büyük yazdım Şikayetvar kendi o şekilde yayımladı. Ben ülkede adaletin varlığına inanıyor ve her şeye rağmen sadece Kolluk ve Adalete güveniyorum. Kusura bakmasınlar YEDAŞ firması, çalışanlarından ve uçuk iddialarla kestikleri cezalardan ötürü zerre güven vermiyor konu yargıya taşındı sonuçlanırsa sonucunu firmanız alır, eğer sonuçlanmaz mahkemeye de çağrılırsak da ceza keserken, icraya hukuk bürolarına verirken, saatimin başka birinin evinin önündeki direğe montaj zorunluluğu gibi saçma sapan iddialar ortaya atarken, ceza fatura icra vs yollara gidip nedenini sorduğumda en ufak bilgiyi dahi tarafıma vermezken şahsımla ödeme dışında muhatap dahi olmazken tarafıma olayla ilgili yıllarca fatura tebligat belge göndermek nezaketinde bile bulunamayan sadece icra ve ödeme ile ilgili tarafıma ulaşabilen firmanız ile sadece ve sadece mahkemelerde muhatap olacağım tarafımı bu saatten sonra kesinlikle aramayın ben Kırıkkale den Samsun a sizin firmanızın ortaya attığı iddiaları ispat için gidiş geliş yapmak zorunda değilim. İzin günlerimi ve yol masraflarımı ve manevi tazminatımı talep etmeyeceğim sanmasın firmanız;) ısrarla suçu ve suçluyu gizlemeye çalışan, tarafımı icra ve mal varlıklarıma tedbir iş yerime yazı göndermekle tehdit eden personel ve anlaşmalı hukuk büro çalışanlarının yaptıkları da yanlarında kalmayacaktır.

25 Eylül 2024 16:42

Akş Hukuk (eğer arayan şahıs iddia ettiği gibi bu büronun elemanı ise), YEDAŞ, ae isimli şahıs ve saatimi bu şahsın evine, evinin önündeki direkte tesisata bağlayan-bağlatan, babamın saatinden kaçak elektrik kullanan, kısacası bu cezanın kesilmesine neden olup beni günlerce uğraştıran, aylar geçmesine rağmen hala konuyu soruşturma aşamasına araştıran kolluğu yalan yanlış bilgiler ile yanlış yönlendirmeye çalışan kısacası sabrımı test eden herkes birleşsin ben tek başıma hepsine yeterim ister yargı yoluyla isterse kendileri çok iyi yaptıkları kaçak elektrik, sayaç yürütüp başka yerlere montaj etmek gibi hukuk dışı yollarla tarafıma suç yıkmaya çalışsınlar hiç fark etmez azdan az çoktan çok gider

25 Eylül 2024 16:59

YEDAŞ beni az önce aradı fakat konu artık yargıda beni aramak yerine tarafıma net bilgi ve belge vermemekte ısrarcı davranan doğru düzgün okunmayan ne yazdığı anlaşılmayan belgelerle beni icra ile tehdit eden, ettiren personellerine ve anlaşmalı hukuk bürosuna ulaşsın. Ben YEDAŞ ile sadece mahkemede muhatap olacağım ve davamı hiçbir şekilde geri çekmeyeceğim. Haklı olduğum her yönden tazminatlarımı talep edeceğim. Buraya yazma sebebim YEDAŞ çalışanları hem bana ceza kesip hem de cezaya sebep olanları benden gizlerken, bu tür haydutlukları ve ilgili mahkemelerce erişim yasağı konmadıkça konu hakkındaki gelişmeleri herkesin takip etmesi adına paylaşıyorum. Bu konunun peşini bırakacağımı da saçma sapan açıklamalara kanacağımı da sanan hiç kimse tarafıma ulaşmasın. Kendi iddialarını mahkemelerde savcılıklarda ispat etsinler...

25 Eylül 2024 17:30

Saat burada. Buradan da saat bu konu aydınlığa kavuşmadan suçlular yakalanıp cezasını çekmeden de hiçbir yere bağlanmayacak istediği kişinin evinin önüne bağlatmak zorunda olduğumu iddia etsin YEDAŞ Çarşamba personeli. Ben aboneliği iptal de ettirmiyorum, saati bu konu çözüme ulaşmadıkça hiçbir yere de bağlatmıyorum babam öldükten sonra da zaten hiçbir yere bağlatmadım. 2023 te de ceza kesilmiş zaten bağlatmadım diye. Madem saati bağlatmadım diye ceza kesilebiliyor. O halde YEDAŞ iki personeli tarafından belgede edildiği gibi ise Ae nin evinin önünde bağlıyken 2022 de neden ceza kesilmiş? Saatimizi kim orada göstermiş? Kim oraya götürmüş? İzinsiz ve rızasız saati alıp oraya götürüp bağlayıp borç ve suç yıkmaya çalışan örgütle daha uğraşmaya başlamadım onlar bedelini YEDAŞ tan daha ağır ödeyecekler. Burada ben her şeyi açıkça yazdım çizdim. Görüp de hala soru sormak yalan yanlış bilgiler vermek ve bilinçli ve düşmanca tarafıma ve aileme karşı bu suçu işleyen örgütle iş birliği neticesinde kendini aklamaya çalışan YEDAŞ daha komik duruma düşmeden, bölgede daha da rezil olmadan suçluların yakalanması için kolluk kuvvetlerine ve yargıya yardımcı olsunlar aksi takdirde bu konu tahmin edilenden çok daha fazla uzayacak ve avukatsız buraya geldiğim konu avukatlarımla birlikte artık nerelere gider bunu da YEDAŞ beni icra ile tehdit eden anlaşmalı hukuk bürolarına danışabilir

Tc Musa
15 Ekim 2023 21:55
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
21 Haziran 2024 17:04
Adaletsiz Elektrik Cezası: YEDAŞ'ın Hatalı Uygulaması

YEDAŞ YEPAŞ In Mağdur Ettiği, Haksız İcra Takibi.

Keramettin
13 Haziran 2024 21:37