Yanlış Bağlantı Nedeniyle Haksız Ceza

Yanlış Bağlantı Nedeniyle Haksız Ceza

Samsun'un İlkadım ilçesinde yıllardır oturduğumuz evimizde, kaçak kullanımdan dolayı ceza yazılmak üzeredir. Yıllardır düzenli fatura ödemekteyiz. Sayaç yeni değişmiş olup, bağlantıyı tamamen YEDAŞ personeli yapmıştır. Sizin yaptığınız yanlış bağlantı yüzünden ceza ile karşı karşıyayız. Düzenli fatura ödemekteyiz, geçmiş düzenli kullanımlarımızda sorun yoktur. Destek rica ediyorum.

24 Aralık 2024 18:11

YEDAŞ kaçak elektrik kullanımı tespit ettiğini söyledi ceza ile karşı karşıya kaldık fakat olayın Aslı sayaç değişirken bağlantıyı yanlış yapmışlar kendileri ile alakalı düzenli fatura ödedik bugüne kadar sonra talepte bulunduk düzelttiklerini söylediler fakat şu anda fatura yazmaya gelen arkadaş abonelik olmadığını için fatura yazmadı üstüne basa basa şubeye gitmemiz gerektiğini sordum halde gerek Yok düzelttik gibi konuştular hala Mağdur etmeye devam ediyorlar THH başvurusu yapacağım avukat eşliğinde delillerle belgelerle dosya hazırlıyorum

20 Kasım 2024 08:24 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz Gökmen H.; Şikayetiniz ile ilgili derhal inceleme çalışmalarımız başlatılmıştır. Detaylı inceleme için gerekli bilgilere ulaşmak adına sizinle kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Değerli Tüketicimiz Gökmen H.; Talebiniz ile ilgili bilgi aktarabilmek adına sizlere irtibat hattımız üzerinden arama gerçekleştirdik ancak ulaşamadık. Bu nedenle tekrar iletişim kuracağız. Hizmet kalitemizi arttırmak amacıyla sizlerin memnuniyeti için titizlik ve önemle çalışıyoruz. Paylaşmak istediğiniz tüm öneri ve talepleriniz için Acil Destek Hattı, WhatsApp hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Gökmen
20 Kasım 2024 12:12

Beni arayan müşteri yetkilisine çok teşekkür ederim çok ilgili kısa süre de çözüme kavuştu

Gökmen
23 Aralık 2024 20:16

Sorunumu çözdükleri ile ilgili aradılar tekrar şubeye gitmeme gerek yok dendi bugün elektrik faturası yazmaya gelen personel abonelik olmadığını söyledi hata üstüne hata bu kadar mağdur edilmemeliydik sorunumuzu çözemedikleri çözdükleri sandık

YEDAŞ Elektrik Voltaj Düşüklüğü

Voltajlarda dalgalanma var ve sürekli elektronik cihazlar hata veriyor. Bozulması an meselesi YEDAŞ bunu kabul ediyor. V...

Tümünü Gör
YEDAŞ Elektrik Direği Yok Ortasında Bulunuyor

YEDAŞ ElektrikDireği Yok Ortasında Bulunuyor

Recep
YEDAŞ Borcu Ödenen İş Yeri Elektrikleri Açmıyor!

YEDAŞ BorcuÖdenen İş Yeri Elektrikleri Açmıyor!

Baby
YEDAŞ Elektrik Arızası Çözümsüzlük

YEDAŞ ElektrikArızası Çözümsüzlük

Murat
YEDAŞ Düşük Voltaj Sorunu!

YEDAŞ DüşükVoltaj Sorunu!

Melih