King Koil Yatakta Büyük Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

14 Kasım 2024 02:287.281

Eylül ayında Yatsan Vadi İstanbul mağazasından King koil yatak sipariş verdik.
Mağazada deneyimlediğimiz ürünle eve gelen ürün arasında kesinlikle çok büyük bir fark var.
Eşim omuriliği nedeniyle rahatsız olduğu için özellikle bu markayı tercih ettik.
İlk yatağımızda bu markadan alınmıştı ve inanılmaz rahat bir yataktı.
Şu an ne eşim ne de ben yatağı kullanamıyoruz.
Mağaza ile görüştüğümüzde kesinlikle değişimi kabul etmiyorlar.
Koskoca Yatsan mağazasının bir yatak değişimi ile iflas edeceğini asla düşünmüyorum. Konu ile ilgili hassasiyetinizi rica ediyorum.
Tedavi sürecinde olan bir insanı bu şekilde mağdur etmeyeceğinizi umut ediyorum.

14 Kasım 2024 12:31 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimize dair geri bildirimleriniz, kendimizi geliştirme fırsatı olarak değerlendirilmektedir. İletmiş olduğunuz konu titizlikle incelenecek olup, en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Yatsan Müşteri İlişkileri

16 Kasım 2024 02:28

Öncelikle daha önce hiç kullanmadığımız ve deneyim sahibi olmadığımız gittiğimiz otellerde hangi yatak kullanıyorsunuz sorusuna cevap olarak bildiğimiz Yatsan firmasının bizi fiyat olarak mağdur etmesini anlatacağım. 08.10.2024 tarihinde Yatsan Beytepe kendi franchise olmayan mağazasından 2 adet Switzerland Essential Soft 160*200 yatak aldık, bir arkadaşımla beraber. Orada bulunan a** Bey sağ olsun bize çok fazla yardımcı olarak ve haftaya zam geleceğini söyleyerek, burası bizim problemimiz olan bölüm, zam geleceğini söyleyerek biz de aceleyle yatağımızı aldık ve paramızı ödedik. Bu arada biz Yatsan'ı aynı zamanda f**** a****** programında patronun konuşmalarıyla da sevdik. Haftaya zam gelecek diye biz 2 adet yatağa ödememizi yaptık, yatak başına 23.200 TL vererek. Firmanın bırakın zammı, daha bir ayı geçmeden bizim aldığımız yatağı halen aynı fiyat, bu arada 18.560 TL'na sattığını gördük ve şok olduk. Firmayı aradığımızda bize aradaki farkı nasıl yapmamız gerekir? Biz neden fazlaya alıyoruz?

Yatsan Showroomdaki Yatakla Gelen Yatağın Alakası Yok.

22 Nisan 2024 12:529.581

Yatsan Samsun mağazasından bir süre önce King koil lindale model bir yatak aldık. Aynı model yatak yakın bir arkadaşımda...

1 Yorum

Yatsan Yatakta Çökme