Leyla sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 21:15

Marmara Park Yataş mağazasından cool&woll çift kisilik yatak aldık. Aldıktan kısa bir süre sonra vücudumdaki kızarıklıklardan dolayı Dr. Dr. Gezmeye başladım ve bir sürü ilaç kullandım ve hiçbir sonuç alamadım. Sonra fark ettik ki Yatağın yan dikiş yerlerinde konuşlanmış koloni halinde tahta kuruları var ve vücudumdaki kırmızılıklar tahta kurusu ısırıkları olduğunu anladık. Yataş Müşteri Temsilcileri ve Genel Müdürlüğü hiçbir şekilde ilgilenmediler ve yardımcı olmadılar. Her türlü dezenfeksiyon sertifikasına sahip olduklarını söyleyip var olan Tahta kurularını kabul etmediler. İlaçlama şirketinin tespit ettiği her türlü yumurta larva ve üremenin olduğu Yataş Yatak yüzünden 17 yildir kullandığım bazalarımı yatak başlığımı ayrıca bir sürü eşyamı çöpe atmak zorunda kaldım. 17 yıldır evime yeni esya olarak sadece Yataş Yatak aldım ve her türlü sağlık maddi ve manevi sıkıntıları yaşadım. Yataş ise hiçbir şekilde ilgilenmemiştir. Yatağın fotoğraflarını aşağıda yükledim. Her türlü mağduriyetimize istinaden Yataş firmasından şikayetçi olacağım ve bütün yasal haklarımı arayacağım. İstediğimiz sadece Mağduriyetimizin giderilmesiydi. Anladım ki Yataş firmasından hiçbir şekilde hiçbir ürün satın alınmaz. Çünkü mallarının arkasında durmuyorlar.

14 Şubat 2024 11:37 (Şikayetten 12 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

14 Şubat 2024 12:15
yatas-yatak-tahta-kurusu-3.jpg

Ben sizlere teşekkür etmiyorum. Hiçbir çözüm sunmadınız ve yardımcı olmadınız. Her türlü Hijyen Belgesine sahip olduğunuzu söylüyorsunuz ama ürününüzün Belli ki Hijyenini sağlayamıyorsunuz. Hijyeniniz sadece kağıt üstünde kalmış. En büyük gerçeklik ürününüzle beraber hayatımıza girip hayatimizi felç eden Tahtakurularıdır. Yataş gibi büyük ve yılların firmasına böyle bir iş ve satış anlayışını hiç yakıştıramadım. Şikayetçilerin arasında gördüğüm kadarıyla Tahtakurusu şikayetin de bulunan tek kişi de ben değilim. Hiç kimseyi böyle mağdur edip en başta da Sağlıklarıyla oynama hakkına sahip değilsiniz.

Gamze
Gamze

Merhaba Geçen gün Instagram dan Özlem yüksektepe aratırsanız aynı şekilde bu şikayetini dile getirdi dava açmaya hazırlanıyor isterseniz sizde takip edin ben ilk defa ondan duydum şok oldum resmen geçmiş olsun

Teşekkürler

Sevim
11 Eylül 2025 15:01
Satın Aldığım Yatak Takımından Kaynaklanan Tahta Kurusu Sorunu Ve Mağduriyetim
Elçin sonuçtan hiç memnun değil

Elçin
28 Ocak 2025 00:33