Soylu sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 11:31

Trendyol'dan Teslim No
8741861479 Yataş Bedding Flexbed Katlanır Somya-Yatak Tek Kişilik 90 aldım. Gelen ürünün yatağı ince olduğu için demirleri batıyordu. Bu nedenle güzelce paketleyip firmanın anlaşmalı olduğu kargo şirketine hasarsız ve sağlam bir şekilde teslim ettim. Üründen memnun kalmadığım için iade ettim. İade edilme sebebi olarak 'Yeniden satışa uygun olmaması' şeklinde sistemden bilgi aldım. Ancak beni arayan ya da bilgi veren olmadı. Bir ürünü aldıktan sonra açmadan kontrol etmeden memnun kalıp kalmayacağını insan nasıl bilebilir ki? Üzerinden aylar geçmemiş, yeni alınmış, memnun kalınmadığı için iade edilmiş bir ürün. Her şey satana kadar mı? Memnuniyet ve iyi niyet hiç önemli değil mi? Yazıklar olsun, kimseye önermeyeceğim. Şimdiye kadar benim için Yataş en iyi markaydı ama bu saatten sonra bitmiştir. Her tür şikayeti yapacağım, Hakem Heyeti, CİMER vb. Büyük hayal kırıklığı, yazıklar olsun.

14 Ekim 2024 08:04 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

14 Ekim 2024 09:24

Evet çözüm merkeziniz aradı ama çözümsüzlük için aradı ürünümüzde iade yoktur diyor ama satışta olan üründe 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın. Yazmakta madem iadesi yok neden iade yoktur yazmıyor Yataş gibi bir marka 1 yatağı bir müşteri memnuniyetine değiştiriyorsa bu yatak benden Markaya hediye olsun ben iadeyi almayacağım size geri göndereceğim. Yataş sana hediyem olsun yatağınız sizin olsun... Yazıklar olsun

15 Ekim 2024 11:38
Yataş Flexbed İade Sürecinde Hayal Kırıklığı

Yataş Bünyesinden bir tek yetkili aramadı o kadar da umursamaz bir tavır içindeler Ürünü iade almayacağım Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 19:00

Seçil
05 Kasım 2023 11:54

Berkay
03 Ekim 2024 16:45
Yataş Yanlış Ölçü Ve İade Sorunu
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Hanife
19 Ocak 2024 17:42
Ferman sonuçtan hiç memnun değil

Ferman
06 Şubat 2025 10:35