Yataş Bedding Vadi İstanbul

Burak
28 Temmuz 2024 17:09

Yataş bedding vadi İstanbul mağazasından 1 yatak, 1 alez aldım. 2 yastık hediye ettiler. Teslimat sürecinde problemler yaşandı. Ürün teslim edildikten sonra satın aldığım alez ürünü eksikti bende 28.07.24 tarihinde verilmiş olan irsaliye ve satın aldığım sipariş formu ile beraber para ödediğim, yaptığım Vadi İstanbul Yataş mağazasına gittim. Sıkıntılı lojistik süreci sonrası eksik ürün de gelince mağazaya gergin gittim. Karşımdaki çalışana durumu izah ettim, irsaliye de yastık ve yatak var fatura da ayrıca alez de var. Alezi almak istiyorum dedim. Ve kendilerine bu süreçte sıkıntı yaşadığımızı dolayısıyla lojistik firması ile gelmesini istemediğimi belirttim. Çalışan kişi bana alezin yataktan 1 hafta sonra geleceğini ve bunu bana söylediğini belirtti. Bende hayır böyle bir şey belirtmediniz, bana haber dahi vermediniz dedim. Ben eksik gelen ürünümü takip ediyorum dedim. Lojistik şirketinin sorunlarından bahsetti bende kendilerine lojistik firmasını tanımadığımı ben Yataş vadi İstanbul mağazasını tanıdığımı bahsettim. Karşılıklı olarak gerildik. Ben kendilerine benimle bu tondan konuşmaması gerektiğini belirttim. Kendileri de bana aynı karşılığı verdi. Konuşmanın başında 1 hafta sonra alez teslim edilecek ve size söyledim demişti. Kontrol ettiğinde söyleminin hatalı olduğunu fark etti. Bana parasını ödemeyi teklif etti. Bende istemedim. Ürünü istedim. Ürün mağazada yok denildi. Konuştukça gerildik. Kendisi çözüm odaklı ilerlemeye çalıştığını ifade etti. Benim öyle olmadığımı ifade etti. Kargo firması sizi aradığında yatak gelecek dedi ve yatak geldi değil mi? O zaman alez sonra gelecek dedi. Bende siz şaka mı yapıyorsunuz. Eksik ürün gelmiş ben mi tahmin edeceğim diğeri de sonra gelir diye dedim. Kendisi öfke patlaması yaşadı tam anlamıyla. Kamera kayıtlarına bakılabilir. Saat 13.10-13.30 aralığında yaşandı. Çekmeceyi vurdu, verin şunun parasını dedi. Ben aşağıya iniyorum dedi. Sigarasını aldı ve ortamı terk etti. Ardından bir hanımefendi olaya dahil oldu. Bana oturmamı teklif etti, teşekkür ettim oturdum çünkü daha önce kimse teklif etmedi. Durumu anlattı, bende ona anlattım. Ardından bana mağazadan alezi verdiler. Yok dedikleri ürünü başka bir müşteriye ayırmışlar. Bu öfke patlaması yaşayan kişinin ismini sordum. KVKK gereği veremeyiz dediler. Yetkili kişiyi sordum şu an burda yok dediler. Para ödediğim kişiyi hatırlarım. Yataş vadi İstanbul mağazası Müdür yardımcısı Burak sorun yaşadığım kişi. Kendisi sorunu kişiselleştirdi. Benim sorunum marka ileydi

29 Temmuz 2024 08:11 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Işılay
07 Aralık 2023 23:04
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 10:56
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
06 Ekim 2023 18:47
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Adresim Doğru Olmasına Rağmen Yatak Teslim Edilmedi, Mağdur Edildim

13 Mayıs 2025 22:46