Yaprak Sposa Gelinlik Abiye | Ankara Mağduriyetim

15 Kasım 2024 21:23

2 Kasım 2024 teki düğünüm için Sincan'daki yaprak sposa mağazasından gelinlik kiraladım. Kiraladığım gelinliğin içinde kendimi rahat hissetmediğimi taşlarının battığını söyledim, halledeceklerini söylediler daha sonra gelinliğin kabarıklığının azaltılmasını belirttim ve gelinliğinin kiralama bedelinin 20000 TL olduğunu belirtti. Belirli bir kapora verdim ve anlaştık. Düğünüme 1 hafta vardı gittiğimde beli omzu ve rahatsız eden vücuduma batan taşlar halledilmemişti ayrıca kabarıklığı da alınmamıştı. Şikayetimi ilk provada belirttim 2. Sinde yalnızca kabarıklığı alındı. Vücudumda gelinliğin taşlarının bıraktığı izler hala mevcut. Gelinliği almaya gittiğimizde duvak ve çiçeğinin mağaza tarafından karşılanmadığını ayrıca bir de kuru temizleme ücreti adı altında ücret talep ettiler düğünümüze az kaldığını bildiklerinden her türlü kazancı haksız yollarla sağlamaya çalıştılar. Alışverişin başında değil sonunda bu ücret taleplerini belirtip en güzel günümüzde bizi zor duruma soktular. Ankara Sincan yaprak sposa pişmanlıktır. Ayrıca gelinliği bana kiraladıktan sonra kimseye kiralamayacaklarını söyleselerde gelinliğin rengi bile sararmıştı misafirlerimiz gelinliğin renginin ekru olduğunu falan düşündü ama muhtemelen ne ütüsü ne de temizliği yapılmamıştı.

Halil
Halil

Bizde ürün aldık. Helal etmedik.

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Gelinlik Provası Yapılmadan Tamamlanmış!

07 Ekim 2024 11:28
Esma sonuçtan memnun