Yamaha Nmax 155 Şikayet

04 Eylül 13:52

Merhabalar eşim 26.08.2024 tarihinde İstanbul şubenizden nmax 155 aldı. Fakat 27.08.2024 tarihinde yaşadığımız şehirde Edirne'de motorla gezerken arkadan bir ses geldiğini hissettik inip baktığımızda arka jantın tam oturmadığı ve oynama olduğunu gözlemledik. Motoru almış olduğumuz İstanbul şubenizi aradık ve yardımcı olabileceklerini söylediler ama biz Edirne'ye yakın olduğu için Tekirdağ şubenize de gitsek yardımcı olurlar mı diye sorduğumuzda orası da yetkili bayi olduğu için mecburen yardımcı olacaklardır dediler. Bizde eşimle birlikte 31.08.2024 tarihinde Tekirdağ'a gittik. Bize ustanın sanayide olduğunu söylediler. Yaklaşık 2 saat bekledik ve bekledikten sonra eşim sorduğunda baktık ki aslında usta gelmiş çay keyfi yapıyordu. Gelelim asıl konuya usta baktı evet hafif oynama var dedi. Sonrasında kendisi sürdü bunda bir şey yok bu normal dedi. Yamaha benden video ister arıza kaydı için ben bunu atsam da bir şey olmaz dedi. Bende en sonunda bizim de çekmiş olduğumuz video at dediğimde atarız deyip geçiştirdi. En sonunda eşimle "Abi sen kaç yıldır Yamaha kullanıyorsun? " gibi alaycı tavırlar sergiledi. Bizde ani kararla İstanbul şubenize yola devam ettik. Oraya gittiğimizde zaten hemen motoru servise aldılar. Sonrasında bize evet motorda sorun var ve sizden bir süre rica ediyoruz parça gelmesi gerekiyor dediler. Aynı zamanda biz sizi bu motorla geri yollayamayız kaza olursa biz sorumlu oluruz dediler. İnsanların can güvenliği Yamaha bayileri olarak değişkenlik mi gösteriyor acaba? Kaldı ki bu motor git gel zaten 750 km yapacak. 50 km kullandıktan sonra 1000 bakımı için randevu almak zorunda kalacağız ki daha kullanmamışken. Ayrıca İstanbul servisi Yamaha fabrika çıkışlı sorun olduğunu söyledi. E ben o kadar para veriyorum sıfır motor alıyorum ve şu an motorumuz serviste ki daha bir hafta kullanmadık. Çözüm talep ediyorum gerekirse sıfır motor talep ediyorum. Müşterilerinizi canı bu kadar değersiz olmamalı.

04 Eylül 14:49 (Şikayetten 57 dakika sonra)
Yaren
04 Eylül 14:53

Biz yazabileceğimiz her yere şikayetimizi ilettik hala bir gelişme yok

04 Eylül 17:58

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz ilgili departmana iletilmiş olup, gerekli aksiyonlar alınacaktır. Süreci şu anda hizmet aldığınız bayiden takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, Yamaha Motor Türkiye

Yaren
04 Eylül 18:00

Bir hafta oldu hala geri bildirim yok muhtemelen de olmaz. Ben burada can güvenliğimizi tehlikeye atacak davranıştan söz ediyorum siz hala geri bildirim diyorsunuz. Hala daha sorunun servisle alakalı olduğunu savunuyorsunuz

Yamaha Servisinde Çözülemeyen Arıza Sorunu

Yamaha Motosiklet 2023 Model Motosikletimdeki Sorunlar Ve Servis Deneyimim

Yamaha Nmax Fabrikasyon Hatalı Motorlarına Çözüm Bulmuyor

Celal
28 Temmuz 23:43

Yamaha NMAX 155 Motorda Titreme Oluyor!

Feyyaz
17 Şubat 19:03