Yamaha Nmax Fabrikasyon Hatalı Motorlarına Çözüm Bulmuyor

28 Temmuz 23:43

2024 Mayıs ayında İzmir İzmoto Yamaha bayisinden aldığım Nmax 155 model motor da aldığım günden beri en ufak çukurda dahi ön amortisörlerden gelen demir demire vurma sesi var. 1000 km rodaj bakımına kadar sabrettim ve bakım için İzmoto'ya motorumu götürdüğümde şikayetimi dile getirdim fakat servis teknisyeni sorunun kronik olduğunu, bu konuda yardımcı olamayacaklarını söyledi ve motorun rodaj bakımını yapıp beni gönderdi. Sonrasında Yamaha Nmax forumlarında araştırdığımda 2024 model kullanıcılarının çoğunda bu sorunun olduğunu fark ettim. Dolayısıyla Yamaha fabrikasyon hatası olan bu motorun arkasında durmayarak çoğu kullanıcıyı mağdur etmektedir. İnanın 10-15 km hızla fındık büyüklüğündeki çukurdan bile geçerken bu sesi yapmaktadır. Sorun çıkarmasın, başım ağrımasın diye muadillerine nazaran fazla para vererek aldığım, kalitesine güvenerek almışken en iyisi mantığıyla hareket ederek aldığım motorum kalitesiz Çin mallarını aratmıştır. Yamaha Türkiye'den tüm mağdurlar ve kendim adına çözüm bekliyorum.

profile profile
30 Temmuz 13:17 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yamaha Motosiklet 2023 Model Motosikletimdeki Sorunlar Ve Servis Deneyimim

Levent