Yamaha Konya Erdem Motor / R3

24 Ağustos 2024 10:19

17.08.2024 tarihinde Konya Erdem Motor'dan aldığım Yamaha marka R3 motorumu, bütün işlemler bittikten sonra teslim alıp yaptığım ilk sürüşte motorun debriyaj tarafından rölantide iken bir tak tak sesi duydum. Gaz verdiğimde ses kesildi. Motoru teslim aldıktan yarım saat sonra tekrar bayiye gittiğimde, sesin normal olduğu söylendi ve aynı bayide farklı bir R3 çalıştırılarak ses karşılaştırması yapıldı. Benim motorumda olan sesin diğer R3'te olmadığı anlaşıldıktan sonra servise bırakmam gerektiği söylendi. Ertesi gün tekrar çağrılarak motorun debriyaj tası açıldı fakat bir arızaya rastlanmadığı söylenerek teslim edilmeye çalışıldı. Fakat motoru teslim almadan tekrar çalıştırılmasını talep ettiğimde motordaki sesin giderildiğini fark ettik. Motorumda arıza yoksa debriyaj kısmı neden açıldı ve ilk ses neden sonradan kesildi? Ya da motorumda arıza var ise neden tamir görmediği söyleniyor? Motosikleti böyle teslim alamayacağımı söylediğimde bayi tarafından, 'İstediğiniz yere başvurabilirsiniz, motorunuzu almaz iseniz otopark parası yansıtılacak,' şeklinde tehditkâr bir şekilde bizi motoru almaya zorladılar. Şu an motor bayide olup gerekli hukuki süreç başlatılmıştır.

25 Ağustos 2024 15:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz ilgili birimlere iletilmiştir. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Yamaha motor Türkiye

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

2024 Sıfır Yamaha MT07

25 Haziran 2024 12:04
2024 Sıfır Yamaha MT07

Garanti Sürecinde Bilgilendirme Eksikliği Ve Tutarsız Yaklaşım

15 Ağustos 2025 00:01
Yurdanur sonuçtan hiç memnun değil

Yamaha Motosiklet Rayzr Model Ürün Mağduriyeti

26 Eylül 2024 16:27
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS SPONTİNİ125 Bitmeyen Sıkıntılar

Abdullah