Yamaha Motosiklet Rayzr Model Ürün Mağduriyeti

Yurdanur
26 Eylül 16:27

2024 Haziran ayında Yamaha Bayrampaşa Premium bayisinden satın almış olduğum 2024 Ray zr model motosikletim daha 100 km bile olmadan arıza çıkardı. 0 km satın almamın sebebi arıza, kaza vs. Durumları ile uğraşmamaktı ama ne yazık ki böyle bir sorun ile karşı karşıyayım.

Bunun için servise başvurdum. Motor debriyaj balatası, debriyaj kayışı vs. Kısmının değişeceğini söylediler. 0 alınmış ve daha 1.000 km bile olmamış bir motorda böyle bir sorun çıkması imkansız. Zaten fabrika hatası olduğu kabul edildi.

Buna istinaden motorun değişimini talep ettiğimde, yeni alacağım motorda da aynı sorunun olabileceğini dile getirdiler. Değişimi kabul etmediler. Benim bu sorunlara ayıracak vaktim yok. Vaktim bol olsa ikinci el de alırdım. Sıfır alma sebebim zaten problemlerle uğraşmamak.

Motorun acilen değişmesini istiyorum ya da param iade edilsin. Bir daha asla tercih etmem.

30 Eylül 13:27 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Garanti kapsamında parçaların değişimi yapılmakta olup, süreci bayi ile birlikte sürdürmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Yamaha Motor Türkiye

Tuncay
30 Ekim 22:31