Maya sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 18:46

Xiaomi Redmi Note 13 Pro telefonum, satın aldıktan kısa bir süre sonra; hiçbir işlem yapmadan donma yapmaya başladı. Telefon donduktan sonra kendi kendine kapanıyor. Telefon normal kullanımda dahi çok fazla ısınıyor. Şikayetlerimden dolayı ürünü aldığım Anatolium mı store (Bursa) servise göndermek için ürünü götürdüğümde, çalışan arkadaş "Bu telefon çok temiz kullanılmış beyefendi, servise gönderirken poşete sarıp gönderiyoruz biz, mümkünse kutusunu getirin. Kutusuna koyup daha sağlıklı şekilde ulaşmasını sağlayalım." demesi üzerine üşenmedim eve gidip kutusunu aldım getirdim ve kutulu şekilde 22.20.2024 tarihinde teslim ederek servise bıraktım.

Yaklaşık bir ay gibi uzun bir süre sonra telefonumun geldiğini için teslim almaya gittiğimde, çalışan hanımefendi kendisi kutuyu açtı. Kutu açıldığında ise telefonumun darbe aldığı ve ekranın kırıldığı aynı zamanda kasanın da darbe aldığını görerek fotoğraflarını çektik. (Ekte fotoğrafları yükleyeceğim ve o fotoğrafları çeken çalışan hanımefendi telefonu teslim ettiğimi de hatırlayarak ne olmuş buna böyle diye hayıflandı).

Ürünü teslim almadım. Bu ayıplı ürünü bana gönderen teknik servisteki çalışanların yaptığı hatayı bir lakayıt tavırla beni arayıp ekran değişimi teklif ederek işine gelirse dercesine bir üslupla telefonu kapattılar. Kabul etmedim tabii ki. Ben size sıfır aldığım ve yazılımsal bir hatadan dolayı ki bu bile ayıplı üründür, telefonuma verdikleri zararı kabul etmeyip yenilenmesini talep ettim. Asla bu saatten sonra Xiaomi almam, çevremde satın almak isteyen arkadaşlarıma da aldırmam.!

profile profile profile

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Note 13 Pro IMEI Sorunu ve Çözüm Arayışı

Serhat
08 Ekim 2024 13:59
Xiaomi Redmi Note 13 Pro IMEI Sorunu ve Çözüm Arayışı
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Note 13 Pro İle Sürekli Sorun Yaşıyoruz

Orçun
11 Ekim 2024 13:13
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
03 Eylül 2024 09:54
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
23 Mart 2025 20:43
Xiaomi Redmi Note 12 Pro: Servis Ve Garanti Sorunları
Emel sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 12:41
Xiaomi Kategorileri