Xiaomi Robot Süpürgem Çalışmıyor

Cansu
27 Haziran 2024 14:35

Mi Vacuum Mop Pro 2 Plus model robot süpürgem kendi kendine kapandı, offline oldu ve bir daha hiç çalışmıyor. Şarj ünitesine koyduğumda iki tane ışık yanıp sönüyor. Şarj ünitesinden çıkardığım zaman kapalı ve Wi-Fi ile de bağlanmıyor ve resetlenmiyor. Cihazı sıfırladım, yine olmuyor. Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorumlar (11)

Süreyya

Şarj istasyonunuz arızalı. Elektronikten anlayan birine şarj istasyonunun çıkış gerilimini ölçtürün, büyük olasılıkla dc 4 Volt ölçecektir. Bu gerilimin dc 20 Volt olması gerekiyor.

Gül

Trendyol'dan yeni batarya alındım şu an çok güzel devam ediyor. Tek şarjla 180 M2 yi süpürüyor

Tarık

Garanti devam etsede bir anlamı yok +2 yıl garanti yaptırdım batarya ücretsiz değiştirilecek diye 3. Yıl batarya sorunu yaşadık garanti servisi bizi bağlamaz Teknosa öyle satmış kasko olarak biz değiştirmiyoruz dediler kasko yaparken de batarya ücretinden daha yüksek ücret aldılar Teknosa hayal kırıklığı bir daha asla ürün almayacağım tek bildikleri insanları mağdur etmek.

Ali

Aynı sorun bugün bizim de başımıza geldi. Çözüm bulabildiniz mi

Xiaomi Robot Süpürgem Çalışmıyor
Gül

Ben de bire bir aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulan varsa paylaşmanızı rica ediyorum

Süreyya

Hümeyra

Bende de aynı sorun mevcut :(

Nursena

Merhaba çözüm bulabildiniz mi?

Seden

Merhaba, birebir aynı problemi yaşıyoruz. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Ahmet

Bizde de aynı durum var Muhtemelen bataryası bitmiş durumda. Ben pil soketini çıkarıp tekrar taktığımda bir müddet tekrar düzenli çalışmaya devam ediyor ancak sonra tekrar belirttiğiniz gibi kendini kapatıyor. Biz garantisi bittiği için pili kendimiz değiştirmeye karar verdik.

Cansu

Çözüm bulunamadı daha

Leventarzu sonuçtan hiç memnun değil

Leventarzu
26 Haziran 2024 02:24
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Pro Offline Sorunu

Burak
01 Haziran 2024 00:46
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Garanti Süresindeki Robot Süpürge Aniden Çalışmayı Durdurdu

Berkan