Xiaomi Robot Süpürge Nin Ana Fırçası Dönmüyor

31 Mart 2024 01:58

Xiaomi S10T robot süpürge alalı iki ay oldu. Ana fırça dönmüyor. Bütün toz fırçada birikiyor. Bu şekilde şikayet çok gördüm. Çözüm bulan oldu mu acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca özellikle Xiaomi yetkililerinden cevap bekliyorum. İki aylık cihazı tamir ettirmek istemiyorum. Sorunun çözümlemesi halinde Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim

Yorumlar (7)

Ömer
Ömer

Ana fırça çalışmıyor ben kendi şahsi peoblemimi buldum ama parçayı nereden bulabilirim bilmiyorum fikri olan varsa belirtirse sevinirim süpürge dreamhome marka benzer olduğu için yanıtlıyorum fotoğrafta görünen bölgenin kare olması gerekiyor benimkinde sıyırma olmuş değişmesi gerekli bir kontrol edin

Xiaomi Robot Süpürge Nin Ana Fırçası Dönmüyor
Hüseyin
Hüseyin

Çözüm bula bildinizmi aynı sorunu yaşıyorum

Kerim
Kerim

Benim S10t cihazda da ana fırça çalışmıyor. Tüm tozu altında topluyor.

Memiş

Ana fırçanın çalışıp çalışmadığına nasıl baktınız

Memiş

Ana fırçanın çalışıp çalışmadığını nasıl anladınız, yerden kaldırsanız durur. Toz topladığı için mi calismadiginu düşündünüz.

Gürşah
Gürşah

Merhabalar aynı sorun bende de var çözüm bulabildiniz mi son durum ne oldu bilgilendirirseniz çok sevinirim

Erkan

Cihazın şarjını fişten çıkarttım, cihazı da kapattım 24 saat kapalı kaldı. Sonra sıfırladım haritalama yaptım. Şu an düzeldi

Zeynep
13 Mart 2024 14:34
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
18 Şubat 2024 22:45