Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Poco X3 Pro Aniden Donuyor Ve Kapanıyor

19 Nisan 2023 15:35

Xiaomi poco x3 Pro model telefonumun ekranı durduk yere donuyor ve kendini yeniden başlatıyor bu sorunu çözmenin yöntemi var mıdır varsa nedir? Bu sorunu yaşayanlar var mı? Genpa teknik servise göndermek gibi bir niyetim var, ama yedek telefon yok. O yüzden göndermek istemiyorum. Bunu kendim düzeltebilir miyim?

Yorumlar (6)

Rumeysa
Rumeysa

Maalesef onun bir çözümü Yok bir kere gonderiosunuz size parça değişip veriyorlar fakat sıkıntı devam ediyor mi14 güncellemesi den sonra oldu öyle. Sonra telefon tamamen kapanıyor. El mecbur götürüyorsunuz. Benim ki tamamen kapandı 2. Kere götürdüğümde pocox5 proyla değişim yaptılar başka seçenek yok maalesef.

Hasan

Merhaba Ben MMC yandı aynı sorun oluyordu kapandı bir daha açılmadı içindeki verilerimde gitti bunun çözümü telefonu değiştirmek

Hasan

Bende de poco x3 Pro 8x256 var benim telefonumda birden dönüp reset atıyor genelde sanki ekran dönerse yapıyor bazen herhangi bir anda kafayı yiyeceğim bunun çözümünü bulan kimse yok mu bir de arkadaşlar sizde direnç değişim yapıldığı acaba nedeni bu olabilir mi?

Egemen

Ekran dönerken bende de oluyordu şu anda başka bir telefondayım ama poco x3 Pro sıkıntılı bir cihaz reset dediğin telefonun sıfırlanması ise sorun işlemci veya anakarttan dolayı olabilir. Yeniden başlatılıyorsa telefon uzun süre yüksek sıcaklıkta kullanıldıysa işlemciden dolayı olabilir ama yüksek sıcaklıkta kullanılmadıysa yazılımsal olabilir ama bendeki kapanma sorununda ben miui 13ten miui 12.5e düşürmüştüm yine sorun devam ediyordu teknik servise götürmeni tavsiye ederim telefon daha fazla zarar görmeden baksınlar

Arda
Arda

Bende de aynı sorun var kendim çalışıp aldım pişman oldum yazıklar olsun her şeyi denedim işe yaramadı

Egemen

Xiaomi'nin her zamanki sorunları 1 yıl sonra Xiaomi telefonlar ölür Telefonu değiştirmekten başka çaresi yok gibi ben Samsung a34 aldım tavsiye ederim Samsung kalitesi başka

Redmi Note 12 Pro’da Kamera Donması Ve Ses Uyarısı Sorunu

Nurdan