Ceyda sonuçtan memnun

Xiaomi Petkit Pura Max Otomatik Kedi Tuvaleti Pişmanlık

Xiaomi Petkit Pura Max Otomatik Kedi Tuvaleti Pişmanlık
31 Temmuz 2024 14:04
Ceyda'nın Teşekkür Mesajı
“Biraz uzun bir süreçte olsa makineyi iade aldılar ve pura max 2 aldım ve ondan gayet memnun kaldım, şikayetçi olduğum ne varsa 2 modelinde hepsi düzeltilmiş. Akasya Mi Home a da teşekkür ederim, bu süreçte destek oldular.”

Petkit pura max otomatik kedi tuvaleti aldık 2 ay olmadı 2 kez servis gördü, çiş sızdırıyor diye gönderdik aldığımız cevap " kullanıcı hatası" içinde ki matı yırtılmış bir ücret karşılığında tekrar mat yenilenip geri gönderdiler ve yine sızdırıyor. Mat kediler için yapılmadı mı, biz kullanmadığımıza göre nasıl kullanıcı hatası olabilir ve o mat nasıl yırtılır üretilebilir.

" kedinin patikleri var ya hani! " serviste ücret istediniz yenilendi dediniz ve yine sızdırıyor, 3 gün de bir makine ve mat yıkıyorum biz bu kadar parayı iş yükümüz artsın diye mi verdik. İade istedim olmadı, değişim istedim olmadı.

İkinci servise de bunlar bize gönderdikten sonra makine tam tur döndü kedim içinde kaldı sesine gittik de aldık! Bunun için de servis gördü, onu da bu hale kendileri getirip göndermiş. Yok bir kullanamadım makineyi! Çok şey söylerim de, uyarı veriyor sistem!

31 Temmuz 2024 14:29

Xiaomi markasına ait bu makine onu eklemeyi unutmuşum ve bu makinenin içinde koku sensörü mevcut ve tabi ki 2 ay da o da bozuldu! Buradan destek alamazsam, belgeli kayıtlarımla Tüketici Hakları'na başvuracağım.

21 Kasım 2024 22:12

Güler
Güler

Ceyda hanım merhaba Mağduriyetinizi giderdiler mi merak ettim. Bende bu cihazla ilgileniyordum yaşadığınızı görünce vazgeçtim.

Evrim
20 Eylül 2025 21:16

İmran
17 Mayıs 2025 12:20
Xiaomi Akıllı Tuvalet Şikayeti
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
21 Ağustos 2023 19:15