Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Vildan
10 Şubat 2023 11:34

Sayın Mı Xiaomi firması; ürettiğiniz ürünleri 2 3 aylık kullanım ile yapıp, sattığınız mağazalar ile garanti uzatma poliçeleri düzenleyip, teknik servislerinize de garanti kapsamı dışı diyerek mi çalışıyorsunuz. 3 gün önce çalışıp şarjda duran robot süpürgem arıza verdi durduğu yerde. Kesinlikle hatam olmayan bir durumu kabul etmiyorum. Kullanıcı hatası başlığı altına sığınamazsınız, paramızla mağdur oluyoruz. Tüketici Hakları'na gideceğim sonu neresi ise oraya kadar yazıklar olsun sesimin duyulmasını sorunumun çözülmesini istiyorum kocaman bir firma adına güvenerek aldığım sevdiğim robot süpürgemin ömrü bu kadar mı yani teşekkür ederim

07 Mart 2023 21:24

Xiaomi vakum moo Pro robot süpürgem için resmen savaş veriyorum haftalardır Xiaomi kesinlikle ürününün arkasında durmuyor topu ouno teknik servise atıyor. Koca firma Xiaomi teknik servisin dediğini yapmakla yükümlü olduğunu savunuyor oysa bir cümle ile benim sorunumu çözme yetkisi kendilerine ait. 3 aylık cihaz henüz 3. Taksitini ödedik bundan sonra bozuk olan bir cihaz için ödeme yapacağım bu çok üzücü. Ana kart arızası kesinlikle kullanıcı hatası olamaz bunu kabul etmiyorum mağduriyetimin giderilmesini aksi takdirde Tüketici Hakları aracılığıyla hakkımı sonuna kadar arayacağımı belirtmek isterim teşekkür ederim

Eyup sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Robot Süpürge Haritalama Ve Şarj Sorunları, Garantiden Sonra Saygısız Müşteri Hizmeti

28 Aralık 2025 18:03
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bitmeden Xiaomi Robot Süpürge Şarj Sorunuma Acil Çözüm Bekliyorum

Büşra
06 Eylül 2025 14:43

Satıcıya Ulaşılamıyor, Garanti Ve Servis Desteği Sağlanmıyor

Meryem
19 Ağustos 2025 14:54
Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Robot Süpürgem Sürekli Arızalanıyor Ve Sorunlar Çözülmüyor

Ebubekir
06 Eylül 2025 11:10
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Robot Süpürge İle Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği

Burhan