Xiaomi Mi Kusurlu Ürünün Arkasında Durmuyor

Xiaomi Mi Kusurlu Ürünün Arkasında Durmuyor
Canan
09 Ağustos 2023 15:59

Dört gün önce İskenderun Mi mağazasından Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Black aldım. Ürün ilk kullanımda lazer tampon hatası verdi ve evde eşyalara çarpmaya başladı. Ürünü sıfırlayıp defalarca denememize rağmen süpürge deki sorun devam ediyordu. Mağazayı arayıp görüştüğümde bana servise gitmesi gerektiğini söylediler servis raporuna göre hareket edebileceklerini belirttiler. Bende 12 bin lira verdiğim ürünün kusurlu olduğunu ve bunu kabul etmediğimi söyledim neden ben bu kadar para verip bu süreci bekleyeceğimi sordum? Alır almaz kusurlu çıkan bir ürünün arkasında durmayan Mi mağazasını, bu kadar para verip bir de 21 gün süren garanti sürecine katlanmamı bekledikleri için kınıyorum. Ürün kusurlu ise her yerde şubesi olan bir marka nasıl arkasında duramıyor ve beni mağdur ediyor anlamış değilim. Şu an aldığım üründen istifade edemiyorum. Kesinlikle iade veya yenisiyle değişim yapılmalı. Mağduriyetim giderilmez ise Tüketici Hakları dahil yasal tüm tazminat süreçlerine başvuracağım. Bundan sonra da markayı kusurlu sattıkları ürün karsısında bu şekilde bir yaklaşımda bulundukları için kimseye tavsiye etmeyeceğim.

Xiaomi Robot Süpürge Pişmanlığı

Esmanur
08 Şubat 2024 17:54
Sibel sonuçtan çok memnun

Sibel
08 Mart 2024 13:32
"Xiaomi markasına teşekkür ederim servise değil"
Naciye sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Garanti Sonrası Yüksek Tamir Ücreti Şoku!

Naciye
03 Ekim 2024 17:17
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Ayıplı Üründen Dolayı Yasal Hak İhlali

İlknur
31 Ekim 2023 10:01
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
11 Mayıs 2024 12:55