İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Garanti Kapsamı Dışında Kalan Siyah Leke Sorunu

İhsan
26 Kasım 2024 14:58

Xiaomi'nin resmi internet sitesi Mi Store'dan 31.01.2024 tarihinde 524020122550172901 numaralı sipariş ettiğim telefonumu, 1 hafta önce ekranında siyah leke olduğu gerekçesiyle garanti kapsamında cihazımı yine Mi Store müşteri hizmetleri aracılığıyla garantiye gönderdim. Bugün müşteri hizmetlerinden arandım ve telefonun sıvı temasına bağlı leke oluştuğu, garanti kapsamına alınmayacağı ve ek olarak 3300 lira ekran değişim ücreti çıkarıldığı bilgisi verildi.

Telefonumda herhangi bir sıvı teması ve darbe olmadan bu hale geldi. Oradaki teknisyen nasıl teması görüyor, inanılmaz gerçekten. Bu durumun düzeltilmesini, aksi takdirde hem Tüketici Hakem Heyeti'ne hem de tanıdığım influencer arkadaşıma durumu ileteceğimi belirtmek isterim. Böyle mağdur edilemez. Bir de Mi Store resmi sitesi yani!

03 Aralık 2024 13:02

Garantiye gönderdiğim telefonum su damlası dahi değmediği halde sıvı teması var denilerek yollandı. Bir de üstüne mieko teknik serviste telefonumun ekranı çizilmiş şeklide geldi. Ben artık hakkımı aramak için elimden geleni yapacağım bu iş çözülene kadar Şikayetvar sitesi üzerinden de her gün bir şikayet yazacağım. Hiçbir şey olmazsa da markanın ve teknik servisin bana nasıl muamele ettiğini insanlara duyurmaya çalışacağım. Xiaomi Resmi siteden telefon alıyoruz yaşadığımız mağduriyet bu

Ek

Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
25 Aralık 2023 15:33
"İlgilenildiği için teşekkürler"
Redmi 12 Cihazı 2 Ayda Bozuldu.! Müşteri Hizmetleri İlgisiz.
Gülizar sonuçtan hiç memnun değil

Gülizar
03 Eylül 2023 11:50

Gokhan
12 Eylül 2025 10:26
Yeni Alınan Xiaomi Telefonun Kırılan Ekranına Yüksek Servis Ücreti
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
07 Ocak 2025 13:10
Taha sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Üretici Hattası Olmasına Rağmen Para Talep Etmeleri

05 Ocak 2024 23:32