Evren
Evren
29 Kasım 2024 00:166.924

30/08/2023 tarihinde Bursa Zafer Plaza Teknosa mağazasından Xiaomi s10T marka robot süpürge aldık. Aldıktan yaklaşık 2 ay sonra süpürgenin yüklenen haritalandırmaya uymadığı, bazen kendiliğinden açılarak gitmemesi gereken yerlere gidip her yere çarptığını ve odaların sadece kapı önlerinde daire çizerek temizliği bitirdiğini fark ettik. Çok saçma sapan hareketler yapıyordu; yüklediğim görsellerde görebilirsiniz. Asla düzgün süpürmüyordu. 03/11/2023 tarihinde cihazdaki sıkıntıyı satın aldığımız firmaya garanti kapsamında olduğu için ve aynı zamanda ek ücret ödeyerek kasko yaptırdığımız için bildirdik. Servise gönderdik, ürün servisten geldiğinde hatanın giderildiği bilgisi verildi fakat ürün aynı arızayı vermeye devam etti. Tekrar satın alınan mağazaya götürdüğümüzde ürünün tamirini istemediğimizi, kesinlikle iade etmek istediğimizi yazılı bir şekilde belirttik. Cihazı yine tamir edilerek bize geri gönderdiler. Ürün üçüncü kez aynı arızayı vermeye devam etti ve ediyor da. Karşımızda hiçbir muhatap bulamadık, sorunumuz çözülmedi. Kesinlikle memnun değilim.

Yorumlar(12)

Salih
Salih
24 Kasım 2025 15:57

Merhaba Tüketici Hakem Heyeti kararını benimle paylaşabilir misiniz **********************

Seda
Seda
1 Kasım 2025 16:32

Merhaba şu an aynı üründe aynı sorunu yaşıyorum rica edersem bana da Tüketici Hakem Heyeti kararını mail olarak gönderir misiniz lütfen. Mail adresim: *************************

Büşra
Büşra
14 Ağustos 2025 21:00

Merhaba aynı sorun ile karşılaştım rica etsem bana da örneği gönderir misiniz? ***************

Gökçen
Gökçen
12 Ağustos 2025 17:18

Merhaba aynı sorunu aynı marka ile bende taşıyorum Tüketici Hakem Heyeti örneğini benim mailimden gönderir misiniz? Mailim [email protected]

20 Şubat 2025 20:31

Hocam mail gelmemiş rica etsem gönderdiğiniz adresi kontrol eder misiniz. [email protected]

15 Şubat 2025 10:42

Tekrar merhaba emsal olması için Hakem Heyeti kararını benimle paylaşabilir misiniz [email protected] Teşekkür ederim

15 Şubat 2025 10:41

9 Şubat 2025 21:00

Merhaba aynı problem bizde de var çözüm buldunuz mu?

Teknosa İzmir Westpark Xiaomi Marka Robot Süpürge

Gülşah
Gülşah
6 Şubat 2024 13:316.522

Bir önceki şikayetime ek olarak belirtmek istiyorum. İzmir Westpark Teknosa'dan Eylül 2023'te Xiaomi S10T robot süpürge ...

31 Ekim 2024 18:167.378

31.07.2024 tarihinde Teknosa Metrogarden AVM mağazasından almış olduğum Xiaomi Mi S10T robot süpürge, aldığım tarihten i...

3 Destek

Tümünü Gör
Xiaomi Robot Süpürgemin Lazer İşlevi Sıkıntı Yaşıyor!

Xiaomi RobotSüpürgemin Lazer İşlevi Sıkıntı Yaşıyor!

Duygu
Xiaomi Robot Süpürgesi Arızalı Geldi!

Xiaomi RobotSüpürgesi Arızalı Geldi!

Nilgun

Haşim
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Şarj İstasyonunda Sabit Durmuyor Ve Harita Çizmiyor

Xiaomi Mi RobotVacuum Mop Şarj İstasyonunda Sabit Durmuyor Ve Harita Çizmiyor

Esra
Xiaomi X20 Pro Kusurlu Ürün - Sıkışma Problemi!

Xiaomi X20 ProKusurlu Ürün - Sıkışma Problemi!

Cihat

Öne ÇıkanKonular