Volkan
04 Ekim 2024 15:18

Merhaba,

Xbox kontrolcüsünün takılma sorunu yüzünden, ürünü servise göndermek istedim ve garantisinin bitmesine 14 gün vardı. Konu ile ilgili Xbox Türkiye ile iletişime geçtim ve kontrolcüyü servise göndermemi istediler. 1 gün sonra ürünü, Sakarya'nın 10km dışındaki UPS deposuna götürerek teslim ettim ve beklemeye başladım. 5-7 günde 1 kez aradığımda Xbox Türkiye,21 iş gününü hatırlatarak beklemem gerektiğini söylüyordu.

Aradan Eylül ayı geçtikten sonra 03.10.2024'te bir mail aldım ve yeni kontrolcümün kargoya verildiği yazıyordu. 04.10.2024 13:00 saatlerinde UPS Türkiye tarafından gelen kargoyu açtığımda şok geçirdim. Kutu kısa orijinal olmayan bantlı bir bant ile bantlanmıştı ve 40 gün sonunda kullanılmış bir kontrolcü ile karşılaştım.

Süreç hem yavaştı hem de yeni bir cihaz göndereceğiz demelerine rağmen başka birinin arızalı kolunu göndermişlerdi. Az önce Xbox Türkiye'ye durumu anlatarak yardım istedim ve onlarda durumu Xbox'ta çalışan üst departmana aktaracaklarını, servise müdahale edemediklerini söyledi. Benden gelen cihazın görsellerini aldı.

Şu an beklemedeyim, Allah kimseyi Microsoft Servisi'nin eline düşürmesin. Felaket bir deneyime kaldığı yerden devam ediyorlar.

Not:Paylaşma amacım bana yaptıklarını ve yaşattıklarını görün istiyorum. Hiçbir firma, müşterisine böyle davranmaz veya davranamaz.

Samet
Samet

Merhaba, çözüm sağlandı mı? Son durum nedir

Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Microsoft Xbox Yurt Dışından Garanti Kapsamında Gönderilen Ürün Hk.

Atakan
07 Haziran 2024 14:21
Microsoft Xbox Yurt Dışından Garanti Kapsamında Gönderilen Ürün Hk.
İlter sonuçtan hiç memnun değil

İlter
01 Haziran 2025 14:11