Hasan sonucu yetersiz buldu

07 Aralık 2023 19:12
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Merhaba, Ürünüm bugün elime ulaştı. Teşekkürler”

Merhaba, 25 Kasım tarihinde Wraithespor sayfası üzerinden Ninjutso Sora 4K Wireless Mouse aldım. Alışverişi yapmadan önce tahmini kargoya veriliş süresi olarak 5 Aralık yazıyordu, bunu gördüm ve sorun etmedim. Ancak 5 Aralık tarihi geldiğinde kargoya verilip verilmediği konusunda bir bilgi gelmedi. Bunun üzerine sayfalarından ulaşmaya çalıştım ve mail yoluyla 7 Aralık'ta kargoya verileceği bilgisini aldım. Bugün tekrar kontrol ettiğimde ise 8 Aralık'ta kargoya verileceği bilgisiyle karşılaştım. Kızdığım nokta, söz verdiğiniz tarihte ürünü kargoya veremiyorsanız, en azından durumu mail ile bildirin. Şimdi 8 Aralık'ta baktığımda da '9 Aralık'ta verilecektir' yazarsa hiç şaşırmam. Kurumsal şirketler bu tür kriz anlarını iyi yönetir ve müşteriye net bilgi verir. Ancak Wraith kesinlikle kurumsallıktan uzak hareket ediyor ve mouse'un ne zaman geleceğini kendileri de bilmiyor gibi görünüyor; her gün sayfayı güncellemeye devam ediyorlar muhtemelen. Bu konuda firma yetkilileri bana yardımcı olur ve net bir bilgi verirse sevinirim. İyi çalışmalar.

09 Aralık 2023 22:54

Merhaba, Firmadan 8 Aralık günü kargoya verildiğini ancak kargo şirketinin yoğunluğu nedeniyle 9 Aralık tarihinde bilgilendirme SMS i geleceğine yönelik bir mail geldi. 9 Aralık tarihinde kargo şirketinin ilgili şubesini aradım ve gerçekten mailde ki bilginin doğruluğunu kontrol ettim gerçekten de 8 Aralık tarihinde akşam saatlerinde kargoya şubesine teslim edildiğini ve kargo şubesinin yoğunluğundan kaynaklı SMS i bugün gönderdiklerini söylediler. Firmaya dürüst oluşundan ötürü teşekkür ediyorum. Fakat kargo ile ilgili bu kadar gecikmesinden kaynaklı en azından bir özür maiyetinde kargo ücretini onların karşılamasını beklerdim ki aldığım üründe az değil 3500 TL lik ürün. Olsun buna da şükür diyorum, umarım 11 Aralık pazartesi belirttikleri günde gelir ürün. İyi çalışmalar.

12 Aralık 2023 01:31

Merhaba, Ürünüm bugün elime ulaştı. Teşekkürler

12 Aralık 2023 12:36 (Şikayetten 4 gün sonra)
12 Aralık 2023 17:55

Merhaba Sayın Yetkili; Ön Siparişin ne demek olduğunu bilmeme rağmen bana tekrar açıklamanız için teşekkür ederim ki 6 Aralık tarihine kadar da sabırla bekledim. İlk yazdığım şikayette de bunu sorun etmediğimi asıl kızdığım noktanın 5 Aralık demenize rağmen bana herhangi bir bildirim yapmadan doğrudan site üzerinde tarihi güncellemenizin olduğunu yazmıştım. Şikayetimi dikkatli okuyup ona göre yorum yaparsanız sevinirim. Kargo sağa salim elime geldiği için teşekkür ederim. Kolay Gelsin.

07 Aralık 2023 21:14

Wraith Esports Wraith Ürünümü Kargolamıyor