Bengü sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 13:52

2 farklı şehre olmak üzere 10 ar kiloluk kedi maması aldım. İlgili siparişler oluşturalı 3 iş günü geçti sitede beyan edildiği gibi ürünler bu süre içinde kargoya verilmediği gibi kesinlikle Muhatap bulamıyoruz. Bu siteye cimri.comdan yönlendirilmiştim. İlk kez sipariş verdim güvenmek ve yeni kurulan bir yer olduğu için destek olmak istedim. Instagram vs yok çünkü. İyi niyetli yaklaştım ama sanırım olan üç kuruşlarımızı biriktirip gerek kendi ekmeğimizden kesip Allah'ın dilsiz kullarını beslemek isteyen biz hayvanseverlere oldu. Kapalı paket orijinal olarak ürünler gönderilmeyecekse acil ürünlerimin iptalini gerçekleştirin. Veya dolan diril dıy sakta bu konuda avukatlarımızla görüşmelere başlayacağız.

20 Aralık 2023 13:43

2 tane farklı illere siparişim vardı. İlk verdiğim sipariş teslim edilmedi. İkinci verdiğim sipariş teslim edildi 10 gün aradan sonra çok şükür! Fakat ilk siparişim hala gönderilmedi maillere açıklayıp belgeleri yüklememe rağmen geri dönüş yapmıyorlar. Mağazanız benimle iletişime geçsin aramak için vaktiniz yoksa bir mail atın haber verin bu kadar zor olmamalı ya! Sipariş no;1806

20 Aralık 2023 13:37

2 tane farklı illere siparişim vardı. İlk verdiğim sipariş teslim edilmedi. İkinci verdiğim sipariş teslim edildi 10 gün aradan sonra çok şükür! Fakat ilk siparişim hala gönderilmedi maillere açıklayıp belgeleri yüklememe rağmen geri dönüş yapmıyorlar. Maillerde yazan i*** bey ilgili siparişim için iletişime geçin lütfen!

15 Aralık 2023 22:44

Şikayetim çözüme ulaşmadı hala kapalı orijinal paketinde 10 ar kiloluk Pro Plan kısırlaştırılmış somonlu kedi mamaları teslim almadık. Bir sipariş için kargo maili göndermişler aktif değil. Çözüme ulaşan doğru ürünü teslim aldığım filan yok.

18 Aralık 2023 21:18

Hala bir haber yok şirketten bu yüzden bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne belgelerimle birlikte başvurumu yaptım.

Hayriye
Hayriye

Merhaba Bengü Hanım Tüketici Hakları'na başvurunuz değerlendirildi mi? Bizde mağdur olduk. Haklarımızı alacağımız bir yol arıyorum. Dönüş sağlarsanız memnun olurum

Bengü

Merhabalar evet şikayet oluşturdum henüz geri bildirim almadım tüketici hakem heyetinden. 15 gün içinde cevap verme zorunlulukları var sürecim devam ediyor. Bu sırada Akakçe sayfasından yönlendirildiğim için kontrol etmek istedim o sayfayı da internete wow pet shop yazdığınızda ak akçe de açılmış şikayetler var. Oraya şikayet açtım Yeliz diye biri sanırım yetkili oradan 48 saat içinde cevap geldi. İptal ediliyor yazmışlar. Para iadesi henüz almadım. Ücretini ödediğimiz ürün için her sayfadan peşlerinde koşuyoruz inanılır gibi değil. Tövbe bir daha böyle bir sipariş vermem umarım daha fazla mağdur edilmeden sonuçlanır hepimizin süreci. Ya da İzmir'de yaşayan mağdur biri varsa adreslerine bir gitsin hakkımızı arasın.

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 12:10
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 14:05
Kedi Maması Siparişimde İletişim Ve İade Sorunu
Kedi Maması Siparişimde İletişim Ve İade Sorunu
Mine sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 19:32
Kafkas Pet Kafkaspet Siparişimi Göndermedi