Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 16:17

09.05.2024 tarihinde Keçiören Kızlarpınarı Cad. No:59'da Taşpınar Mağazasından WMF marka düdüklü tencere aldık. Ürünü sadece 4 defa kullandık. İlk kullanımda eti 1 saatte pişirdi. Hava kaçırma ve geç pişirme şikayeti ile servise gönderdik. Servis üründe bir sorun olmadığını belirtti. Tekrar aldık. Servisten aldıktan sonra ikinci kullanımda haşlanmış nohut 40 dakikada pişirdi, mısırı 1 saatte pişirmeme rağmen pişmemişti, yeşil mercimek çorbasını yarım saatte pişirdi. Ayrıca iki tarafından hava kaçırması da devam ediyor. Servisi telefonla aradığımızda kendilerinin pişirme süresine bakmadıklarını, size TOFAŞ'ı Mercedes olarak tanıtmışlar, bizim yapacağımız bir şey yok diye cevap aldık. Normal tencere mi aldık, düdüklü tencere mi aldık ayırt edemedik. Ürünün kendi kitapçığında pişirme sürelerinde yazan sürelerle alakası yok. Hakkımızı tüketici hakem heyetinde arayacağız.

03 Haziran 2024 16:53 (Şikayetten 36 dakika sonra)
04 Haziran 2024 15:26
07 Haziran 2024 18:06

Bu ürünü aldığımıza pişman olduk sakın bu paraları vermeyin düdüklü tencereyle alakası yok. Servis ağı da çok kötü bunu anlamış olduk. Ürünü kullanmayı düşünmüyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım firma dan bir sonuç alamadık.

Yorumlar (6)

İzzet
İzzet

Ben A101 den perfect Plus (WMF) düdüklü tencere aldım normal düdüklüden daha geç pişiriyor. Alanya'daki servise götürdüm bunda bir şey yok dediler. Bir Alman malı nasıl böyle olur anlayamadım.

Ahmet

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun birkaç ayda sonuçlanır servisleri bir şey yok deyip gönderiyor

Zeynep

Media Markt'tan aldık ama servis aynı servis iş yok

Ahmet

Tüketici Hakem Heyeti ürünün iadesi kararını verdi size de tavsiye ederim. Ne servis ne de firma ilgilenmiyor sonuç alınmıyor.

Zeynep

Tüketici hakem heyetinden sonuç aldınız mı i? Ben de başvuracağım WMF düdüklü pişmanlık gerçekten

Ahmet

Daha sonuçlanmadı bilirkişi raporunu yazdı yakın zamanda sonuçlanır. Siz kendi sitesinden mi aldınız bizim gibi Taşpınar falan mı

Düdüklü Tencere Arızası Ve Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamama Mağduriyeti

Sibel
11 Eylül 2025 17:17
Düdüklü Tencere Arızası Ve Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamama Mağduriyeti

Emek
03 Aralık 2024 11:21
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Düdüklü Tencere Setinde Sürekli Su Kaçağı Sorunu

22 Ekim 2024 09:30