Pelin sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Sohbet Sabitleme Hatası

05 Mayıs 2024 09:39

WhatsApp'ta hiçbir sabitli sohbetim olmamasına rağmen bir sohbeti sabitlemek istediğimde "yalnızca 3 tane sohbeti sabitleyebilirsiniz" uyarısı alıyorum. Uygulamayı güncelledim, telefonumu açıp kapadım ama sorun çözülmedi. Acilen bir çözüm getirirseniz çok sevinirim.

profile profile profile

Yorumlar (13)

Erdi

Aynı sorun bende de vardı. Biraz önce çözümünü buldum. Eğer çözümü bulamadıysan dönüş yap anlatayım

Erdi

Bilgisayarınıza whatsapwebb yükleyin. Telefondan whatsappwebb e bağlanın sonra bilgisayar üzerinden WhatsApp da hangi sohbeti sabitlemek istiyorsan sağ tıkla sabitle de

Helin
Helin

WhatsApp'ta sabitleyemiyorum bana da yardımcı olur musunuz

Meryem

Yani gerçekten Allah razı olsun günlerdir bununla uğraşıyorum. Sonunda oldu. Tanımıyorum ama size çok dua edeceğim

Hümeyra
Hümeyra

Yardımcı olursanız sevinirim

Salih

Çözümünüz işe yaradı çok teşekkürler 🙏

Salih

Efendim lütfen açıklar mısınız nasıl çözdüğünüzü 🙏

Dilan
Dilan

Çözümü nasıl olacak

Meryem

Bende de aynı problem var ne denediysem olmadı düzelmiyor acilen bir çözüm bulmaları gerekiyor. Kaç gündür bakıyorum güncelleme gelir diye o da yok

Pelin

Evet güncelleme bekliyorum bende ama yok yani anlamadım

Başak
Başak

Bende de aynı sorun var nasıl düzelecek

Pelin

Hiçbir fikrim yok kaç gündür aynı ve düzelmiyor. Wpyi sildim yükledim yine olmadı

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Erişim Engeli
1 Takipçi
Gizlilik İhlali

WhatsApp Sohbet Sabitleme Hatası

Tuğçe
07 Mayıs 2024 19:49

12 Mayıs 2024 00:15
Zübeyde sonuçtan hiç memnun değil

Zübeyde
04 Ağustos 2024 00:13