Onur sonuçtan hiç memnun değil

Western Union Yapmadığım Para Transferi

Western Union Yapmadığım Para Transferi
16 Kasım 2023 17:02

Western Union tarafından 16/11/2023 tarihinde bir mesaj aldım. Bu mesajda, birisinin para transferimi aldığı yazıyordu; oysaki hayatımda Western Union ile hiçbir işim ya da işlemim olmadı. Bu transfer ile de alakam olmadığı için, birisinin benim kimliğimi ya da telefonumu kullanarak bir işlem yaptığını düşünerek endişelendim. Telefon ederek şikayet etmeye çalıştım ancak karşı taraf ile anlaşamadım. Bu sebep ile bu platformdan da bildirmek istedim. Şikayetime sebep olan, bende MTCN numarası bulunan para transfer mesajı ile ilgili olarak şahsıma dönüş yaparak açıklığa kavuşturmanızı; sisteminizde bir arızanız varsa düzeltmenizi ya da güvenlik önleminizi kademelendirerek transfer yapan kişiye bir onay mesajı yollayarak, ondan onay mesajını aldıktan sonra transfer yapmanızı; ya da başka kontrol yöntemleri kullanarak işlem yapmanızı talep ediyorum.

Bülent
Bülent

Banada böyle mesaj geldi nedir bu siz ne yaptınız acaba

Onur
Onur

Ben firmaya telefon ettim ama kendileri de durumu değerlendirmek için benden kimlik ve adres bilgileri isteyince onlara karşı güvesiz olduğumu ve bilgi vermek istemediğimi söyleyip telefonu kapattım. Buradan gören firma yetkililerinin duruma bakıp çözüm üretmesini bekliyorum

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Western Union Telefon Numaram İle İzinsiz Ve Usulsüz İşlem Yapması

15 Aralık 2023 13:30