Mehmet sonuçtan çok memnun

Warmhaus Garantili Kombi İçin Servis Ücreti İstediler

17 Ekim 2023 17:06
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Sorunumu giderdiğiniz için teşekkür ederim”

3 aylık kullandığım Warmhaus 24 KW eva modelini sıfır ve garantili olduğu halde su ısıtmadığı için servis çağırdım. Servis gelip cihazı resetledi. Bu hizmet karşılığında servis ücreti ödememi istedi. Bende tarafıma müşteri hizmetleri tarafından uzaktan da olsa resetleme işlemi nasıl yapılacağı söylenseydi, buraya gelmenize ihtiyaç duyulmazdı dedim. Ancak ücreti vermeyince bir dahaki arıza için gelemeyeceklerini argo bir biçimde söylediler. Acilen bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Aksi halde yasal mercilere başvuruda bulunacağım.

17 Ekim 2023 17:11 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

18 Ekim 2023 09:34

Sorunum Çiğdem hanım tarafından giderildi kendilerine ve Warmhaus ailesine teşekkürlerimi sunar aynı mağduriyet yaşanmaması dileğimle...

18 Ekim 2023 09:35

Sorunumu giderdiğiniz için teşekkür ederim

Ümit sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2024 12:06
"Müşteri temsilcisi yağmur hanım ile görüştükten 1-2 saat sonra servis gelip arızayı giderdi ilgi ve alakası için yağmur hanıma teşekkür ederim. Keşke buraya yazmadan ilk müşteri hizmetlerini aradığımda sorun çözülmüş olsaydı. İyi çalışmalar."

29 Ağustos 2024 21:31
Gurkan sonuçtan hiç memnun değil

Warmhaus Kombi Servis Hizmetinde Yetersizlik

Gurkan