Levent sonuçtan hiç memnun değil

Vosmer Otomotiv İzmir Bornova Servis Danışmanı İlgilenmedi

26 Temmuz 2023 16:34

İzmir Bornova Vosmer servise 26.07.2023 tarihinde viteste ses var şikayetiyle aracı bıraktım sürekli müşterisiyim. Öz***hanım ilgilendi ses sorunu yok dediler. Vites kolu ve körük burada yeni değişmişti sonra var çıktı. Israrım sonucu sesi duydu usta ikinci defa servise giriş yaptım. Aynı gün yani önce yok sorun dendi çıktım aldım tekrar duydum. Yolda geri geldim bakıldı. Ancak yeterli ilgi alakayı servis danışmanı ö*** hanımdan göremedim.
Daha sonra 3-4 saat arası bekletildikten ve benim sürekli aramam sonucunda araç ne oldu. Dememden dolayı mıdır bilemem sorun yeni parçada değil diyerek bir süre sonra araç yapılmadan geri teslim edildi. Boşa bekledim ve ilgilenilmedi. Başka sorun olabilir dendi ancak araç birkaç ay önce burada kontrolden geçip parçalar değişmişti yani sözüm su bu servis kendini işine vermeyen elemanlarla ancak bir yere kadar gider biz paramızı ne derlerse yaparak harcıyoruz karşılığı telefonda çok aradık aracı merak ettiğimiz için gereksiz bekletilmek bu tavırlar olmamalı. Böyle giderse servis müşterileri kaybedecek artık kim arar bilemem yetkili birisi bu işleri düzeltsin ayrıca araç serviste kontrol edilirken kayıt açılmıyor. Yapılırken açılacak diye bir şey söyleniyor. Bu servis sorumlusu kimse artık düzeltsin burayı bir daha servise gelmeyi düşünmüyorum. Bir daha asla uğramam

28 Temmuz 2023 08:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Yetkili, Müşterimiz Levent Ö.,. ile iletişime geçilmiş ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır. süreç tarafımızdan da hassasiyetle takip edilmektedir. Saygılarımızla, Vosmer Otomotiv 02325208767

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Serviste Aracıma Zarar Verildi, Sorumluluk Kabul Edilmedi!

15 Temmuz 13:26
Yetkili Serviste Aracıma Zarar Verildi, Sorumluluk Kabul Edilmedi!
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
25 Ekim 2023 11:18
Yelda sonuçtan çok memnun

15 Kasım 2024 20:46
"Sena Hanıma teşekkür ederim."