Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Vorwerk Thermomix TM6 Cookido Hesabı Cihazda Açıldı Diye İade Almıyor.

Mesut
12 Temmuz 2024 14:32

Vorwerk firmasının Thermomix tm6 ürününü 05.07.2024 tarihinde sipariş verdik. 11.07.2024 tarihinde elimize ulaştı. Bu ürünü bir satış danışmanı referansıyla aldık ve iyi bir marka olduğuna inanıp araştırmadan aldık ne yazık ki! Ürünü görüp mantıksız gelince, bakmak istedik. Bayağı bir şikayet sahip marka, neredeyse hiçbir parçası garantiye dahil değil gibi şikayetler var. Ürünü açıp kurulumunu yaptık. Başka türlü zaten kullanılmıyor. Sonra bu makinenin en büyük özelliklerinden olan övüle övüle yere göğe sığdırılamayan Cookido tarif programı olmadan doğru düzgün bir işe yaramadığını anladık. İlk 6 ay ücretsiz olup, sonrasında yıllık 1080 TL üyelik ücreti istemeleri çok tuhafımıza gitti. Bu fiyatlandırmayı cihazı kurmadan önce hiçbir yerde göremedik. Cihaz üzerinde bu hesabımızı açtık ve neler olduğuna bakmak istedik. Doğal olarak. Çokta mantıklı gelmedi açıkça, hal böyle olunca iade etmek istedik. 12.07.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım talep oluşturuldu ve gerekli birim size dönüş yapacak dendi. Yarım saat sonra WhatsApp`dan müşteri temsilcisi yazdı. Ürünü açıp açmadığımızı, cihazın herhangi bir gıda ve su ile teması olup olmadığını cookido hesabını cihaz üzerinde açıp açmadığımızı sordu bende; cihazı açıp kurulumunu yaptığımızı ve cookido hesabını açtığımızı söyledim bunun üzerine iade alamayacaklarını cihaz üzerinde hesap açıldığı için kişileştirilmiş bir cihaz olduğunu öne sürdüler. Hesap cihaza kurulmadan önce açılmıştı zaten sipariş verdikten sonra açılmış deneme olarak görünüyordu. Cihaza kurmakla cihazın kişileştirilmesi çok fazla anlamsız geldi, nitekim hesaptan çıkış yapılabiliyor ve cihazı fabrika ayarlarına döndürdüğümüzde zaten hesap kapalı geliyor. Bu cihazın sabit bir ROM ya da RAM gibi hafıza birimlerine yazılsa tamamen kişiye özel olsa anlarımda böyle yaparak insanları mağdur ediyorlar. Ucuz bir ürün değil ve iyi bir marka olduklarını söylüyorlar ama satış sonrası hizmetleri ve sorun çözümleri gerçekten çok kötü. Markadan istediğim ürünü "iade zamanını doldurmadan" iade almaları.

profile profile profile

İsa sonuçtan hiç memnun değil

Yan Sanayi Parça Ve Uzun Süren Destek Süreci Mağduriyet Yaşattı

İsa
13 Ağustos 12:15
Yan Sanayi Parça Ve Uzun Süren Destek Süreci Mağduriyet Yaşattı
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
07 Mayıs 14:26
Thermomix TM6 Bıçağı Kırıldı, Garanti Dışı Bırakıldı
Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Fulya
20 Ekim 21:18