Yasin sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 09:24

Aracı aldığım günden itibaren çalıştırınca araç tüm hataları veriyor. Stop edip yeniden başlatınca düzeliyor. İlk günden beri yazılım atıyor, servis düzelmiyor. Araç ile yavaşlarken bazen kendi kendine stop edip el frenini otomatik çekiyor. Bir daha asla Volkswagen. Ayrıca yeni Tiguan'ların çoğu böyleymiş, servis 'Bir siz değilsiniz, güncelleme gelecek' diyor, geleni de olmuyor.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Muhammed
Muhammed

Aracın Son durumu hakkında bilgi alabilir miyiz? Kronik sorun yaşayanlar iletişim için bir araya gelirse daha etkili olur diye düşünüyorum.

Yasin

Servis güncelleme için para alıyor mu güncelleme yapıldıktan sonra yine aynı sorunlar devam ettimi benim aracımdaki sorun ani frenleme yolcu emniyet kemer sorunu sensör arızaları önde araç olmadığı halde çarpma uyarısı sola dönüşte alt takımdan olduğunu düşünüyorum ses yapması

Sefa
Sefa

Merhaba. Sorunu çözebildiniz mi? Benim de 2024 model Taigo Life paket aracımda sürekli Android auto bağlantısı kopuyor. 3 kez servise gittim. Sıfırlama yaptılar ancak çözülmedi. Sürekli güncelleme bekliyoruz diyorlar. Güncelleme tarihi ise belirsiz. Sizin sorununuz hala devam ediyor mu?

Yasin

Artık tüm ışıklarını yakmıyor ama front assist çok hassas aracı kullandırtmıyor her yere kendiliğinden fren yapıp p ye alıyor el frenini otomatik çekiyor

Yasin

Araç alındığı günden beri hata vermeye devam ediyor. Bu arabaların geri toplatılması lazım düz yolda önde araba yokken bile ani frenleme yapıyor. Aracı çalıştırdığımda 15 tane hata veriyor araç gitmiyor kapat aç yapınca düzeliyor haftada 8-9 kere aynı hatayı vermekte.

Aydin sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Türkiye'de Bitmeyen Tiguan Sorunları Ve İlgisiz Servis

15 Ekim 2024 00:54