Ongun sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Yetkili Servis Deneyimlerim Ve Beklentilerim

15 Kasım 2023 20:45

2001 yılından beri Volkswagen araçlar kullanmaktayım. Güncel durumda iki adet bana ait Volkswagen aracım var ve toplamda 5 adet Volkswagen aracın bakımlarını düzenli olarak yaptırıyorum. Kalbim her zaman yetkili servise gitmekten yana; ancak servislerin durumu gerçekten çok kötü. En son kötü tecrübemi Arca Ankara Volkswagen servisinde yaşadım. Aracımı arızası nedeniyle randevu alarak servise bıraktım. Daha önce başka bir yetkili serviste tespit yapılmasına ve bu bilgiyi paylaşmama rağmen, kendilerinin çok kapsamlı testler yapacaklarını ve arızayı tespit edeceklerini söylemeleri, bu araçlardan çok sayıda baktıkları için tecrübeli olduklarını belirtmeleri güven verdi. Ancak anladığım kadarıyla randevulu olmasına rağmen aracı bıraktığım gün araca hiç bakmadılar, ertesi gün de arızayı bulamadıklarını belirttiler. Daha doğrusu, önceden dışarıda yapılan bakımlardan kaynaklanan sıkıntılar olabileceğini belirttiler. Aracımın bütün bakımları serviste yapılmadı; ancak kayıtlara bakılırsa çoğunlukla aracın yetkili serviste bakıldığı görülüyor. Bunun üzerine tespit edilen bir arıza varsa yapılmasını söyledim. Ancak enjektörler, turbo ve partikül filtresi gibi parçaları kontrol etmek için 10 bin Türk Lirası ödeme yapmam gerektiğini ve bu işlemlerin oldukça uzun süre alacağını belirttiler. Haliyle, daha önce tespit edilen arıza için gerekli parçayı satın alarak servisten ayrıldım. Burası çok komik, ama tespit edemedikleri arıza için arıza tespit ücretini de indirimli olarak ödedim. Açıkçası, periyodik bakım ve fren balatası değiştirmek için yetkili servise ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. O halde yetkili servis ne iş yapıyor? Sadece garanti kapsamındaki araçlar ile filo araçlar 'servis bakımlı' diyebilmek için yağ değişimi gibi bakımları en az iki kat maliyetle yetkili serviste yaptırıp, kalan bütün eksikleri sanayide çözmekteyim. Bu şikayetimde Volkswagen Arca veya herhangi bir servisten beklentim olmadığını belirtmek isterim. Mümkünse beni aramamalarını rica ederim.

profile profile

Yetkili Serviste Yüksek Fiyat Ve Gereksiz Parça Değişimi Mağduriyeti

Enes
03 Temmuz 18:35
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Fahiş Servis Fiyat Uygulaması!

Ayhan
05 Mart 2024 11:11
Volkswagen Fahiş Servis Fiyat Uygulaması!

15 Nisan 2024 16:08

Arya
05 Ocak 16:10
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen T Cross Arızası (Yeni Araç) Ve Mağduriyetimiz

Eda