Volkswagen Servis Konusunda Güvensizlik

Batıkan
10 Mayıs 2023 11:11

Bu yazıyı, aracımın son bakımından sonra yaşadığım sorunlar nedeniyle bir şikayetimi iletmek için yazıyorum. Aracımı yetkili servisinize düzenli olarak bakıma getiriyorum, ancak son bakım sonrasında aracım çeşitli sorunlar yaşamaya başladı. Öncelikle, bakım sonrasında fark ettiğim ve 6 bin TL'lik masrafıma neden olan klima ızgarasının kırılması oldu. Bu sorunun bakımdan önce de oluşmuş olabileceğini kabul ediyorum, ancak bu sorunun fark edilmesi ve çözümü için bir düzeltme yapılmamış olmasını bir kenara yazıyorum ve peşine düşmüyorum. Bakım sonrasında motor soğutma suyu uyarısı aldım ve bu sorun bir süre sonra kendiliğinden düzeldi. Ancak, sonraki yıllık bakımdan hemen sonra yeni sorun hararet göstergesi aracımın 50-90 arasında gidip gelmesi nedeniyle sürekli bir endişe yaşadım.

Yol yardım tarafından yapılan açıklamaya göre, 90 üzerine çıkmadığı sürece sorun teşkil etmiyormuş. Ancak, bu sorunun çözümü için aracımı tekrar servisinize getirmek zorunda kaldım ve buradan da 6 bin TL'lik bir ücret çıktı. Aracımın 2017 çıkışlı ve 54 bin kilometrede olduğunu belirtmek isterim. Bakım için ödediğim 7 bin tl, diğer müşterilerin ödediği 2 bin TL'lik bakım ücretine kıyasla oldukça yüksek bir tutar. Eğer aracımın yaşadığı sorunlar, servisiniz tarafından yapılan bir hata, kusur olduğunu düşünüyorum. Bakım sonrası tesadüfler silsilesi olamaz.

Bu nedenle, bu sorunların ücretsiz bir şekilde çözülmesini talep ediyorum. Aracımın sorunlarına bir an önce çözüm bulunmasını ve benimle iletişime geçilerek konu hakkında bilgilendirilme yapılmasını bekliyorum. Plaka 47 ** 444 Tüm bunların yanında beşer otomotivde aracın 100 bin km altında olduğundan %10 indirim sahibisiniz demesine karşın yaptırdığım diğer bakımlara Doğuş ve Erel Otomotiv böyle bir şey olmadığını adeta doğruyu söylemediğim konuma düştüğümü belirtmek isterim. Ses kayıtları mevcut. Servisleriniz güven vermiyor.

Deniz

Merhabalar bu hararet sorunu bende de var motor soğukken araç çalışır çalışmaz hızlı bir şekilde 90 na geliyor sizin problemin aynısı siz çözüme kavuştunuz mu sıkıntı neyden yardımcı olabilir misiniz

Yanlış Teşhis Ve Eksik Onarım Nedeniyle Maddi Ve Zaman Kaybı Yaşadım

Serap
14 Ağustos 18:05

Volkswagen Bakım Sonrası Akü Arızası Ve Garanti Kapsamında Ücret Talebi!

Muharrem
08 Eylül 20:37