Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Passat B8 Korna Tutukluk Problemi İçin Airbag Değişimi!

01 Kasım 2023 12:19

2018 Passat aracımın kornasına bastığımda herhangi bir sorun yoktu, Sonrasında birden bire ortaya, sağa, sola tek taraflı olarak bastığımda; Basılan taraf tutukluk yapmaya başladı. Ortaya bastığımda düzeliyor. Sonraki zamanlarda tutukluluk sürekli olarak devam etti. Deprem bölgesinde olmamıza rağmen Hatay'daki Yetkili serviste aracımın tüm ağır bakımlarının yapılması için bıraktım çıkan ücreti servise ve Markaya olan güvenim için kabul edip yaptırdım. Direksiyondaki probleme bakmalarını rica ettim. Ve dönüş yaptıklarında airbag altındaki bir tırnağın kırılmış olduğunu ve komple airbag değişmesi gerektiğini ve 23 bin tl ücret çıktığını belirttiler. Oysaki direksiyon ve çevresinde herhangi bir darbe ezilme yırtık olmamasına rağmen bu olayın aracın tamamen güvenlik parçası olduğunu belirttim. Fakat gerekli cevap alamadım. Ve markaya olan güvenim sarsıldı.

Ozlem
Ozlem

Bende benzer problemi golfte yaşadım direksiyondan ses geliyordu kontrolünü istedim yetkili servis airbag hava yastığını değiştirmem gerektiği söylendi konuyla ilgili sizinle görüşmek konuyu davaya taşımak isterim

Suat
Suat

Merhaba bende de benzer problem var acaba bilgi alabilir miyim

Merhaba sizlere nasıl ulaşabilirim

Volkswagen Passat B8 Korna Problemi İçin Airbag Değişimi!

28 Ekim 2023 17:02
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Beklenmedik Airbag Arızası Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Gökhan
18 Haziran 2025 22:08
Kazim sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Passat'ta Kronik Vites Titreme Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

05 Aralık 2024 11:45