Ekrem sonuçtan memnun değil

20 Şubat 2024 15:04

29 Aralık 2023 günü saat 15:00 sıralarında aracım, Volkswagen Caravelle 2002 model T4 kasa, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Paşaköy Kavşağı'nda arızalandı ve çekici çağırdım. Yaklaşık 1 saat sonra çekici geldi. Çekici şoförü, tanıdığı bir tamirci olduğunu söyledi ve Miran Oto Servis'i (eski ismi SS Garage), Tepeüstü Ihlamurkuyu Ümraniye'de aradım. H**** isminde bir şahıs telefonu açtı. Aracımın sağ ön aksından ses geldiğini ve dişli sıyırdığını belirttim ve tamir edip edemeyeceklerini, ne kadar sürede yapabileceklerini sordum. H**** Usta, 2 saat içinde tamir edip aracı teslim edebileceğini ifade etti. Bunun üzerine aracımı çekiciyle Miran Oto Servis'e götürdüm. Aracımın 2 saatte tamir edilip teslim edileceği söylenmesine rağmen, aracımı 3 gün sonra zorlukla teslim aldım. Sağlam olan debriyaj, baskı balata, merkez ve diğer sağlam parçaları değiştirerek hem zaman hem de maddi olarak mağdur edildiğim için oldukça rahatsızım.
Sonuç olarak, 2 saatlik iş 3 günde tamamlandı ve 3 bin TL'lik iş 13 bin TL'ye mal oldu. Ancak 1 ay 9 gün sonra, bugün Ankara-Niğde otoyolunda, aynı değişen sağ teker aksı dişli sıyırdı ve bilyaları dağıldı. Sebep olarak 2 adet vidasının sıkılmaması gösterildi. Bu nedenle 2500 TL çekici ücreti, 5000 TL aks ücreti ve 1500 TL işçilik olmak üzere toplamda 9000 TL daha ödemek zorunda kaldım.
Bu durumu takdirlerinize sunarım.

Sinem
Sinem

Merhaba aynı mağduriyeti bende yaşıyorum lider oto ss garge ve miran oto servis bir suru isim kullanıyorlar aynı durum çekici vasıtasıyla gidiyor onayım olmadan aracımı tamir edip 180bin tl fatura çıkardı Savcılığa verdim aracıma el koydu vermiyor delil toplamam adına yardımcı olur musunuz

Ramazan
Ramazan

Usta geçmiş olsun aynısını bana yaptılar geçen gün şebeke bunlar kesinlikle uzak durmak lazım

Ekrem
Ekrem

Maalesef başkaları da benim gibi bu şebekenin eline düşmemesi için şikayet ettim

Enver sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Servisinde Yaşanan Ağır Bakım Sorunları

27 Kasım 2024 14:43

15 Nisan 2024 11:46
Volkswagen Eskihisar Servisinde Yaşadığım Kötü Durum
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Aracım 10 Gündür Serviste Ve Hala Teslim Günü Yok

10 Eylül 2024 21:54