Emin sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Fren Hava Tüpü ( Kazanı ) Arızalı

Volkswagen Fren Hava Tüpü ( Kazanı ) Arızalı
04 Haziran 2024 18:09

Aydın / Efeler Akyol Otomotiv San. Tic. A.Ş. aracılığı ile İstanbul Erel Otomotiv'den almış olduğumuz 2011 Volkswagen Jetta marka aracımıza orijinal fren tüpü yani kazanı aldık. Orijinal alalım, başımız ağrımasın dedik. Aldığımız parça bozuk yani hatalı çıktı. Araç toplam 1 dakika çalıştı. Aracı müşteriye teslim dahi edemedik, takmamızla sökmemiz bir oldu. İlgili durumu parçayı almış olduğumuz Akyol Ticaret'e ve Erel Otomotiv'e bildirdik. Bildirmemize rağmen ne hatalı olan parçayı değiştiriyorlar ne de para iadesi yapıyorlar. Aldığımız parçanın fiyatı 15 bin TL. Bize bozuk parçayı verdiklerini kabul ediyorlar ancak parçayı değiştirmiyorlar. Şimdi burada hem müşterimiz hem de parçayı takan kişi yani ben, Sistem Oto, mağduruz. Mağduriyetimizin giderilmesini arz ederim. Bu parçacıların yüzünden iş yapamaz oluyoruz. Haliyle bunların yüzünden biz de karalanıyoruz. Parça ile ilgili gerekli videomuz da mevcuttur. Bu iki firmaya devletimizin ya da gerekli kişilerin gereken dersi vermesini arz ederim.

Yanlış Teşhis Ve Eksik Onarım Nedeniyle Maddi Ve Zaman Kaybı Yaşadım

14 Ağustos 2025 18:05
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 13:14

15 Ağustos 2024 23:01