Volkswagen Aracımın Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Destek

04 Ekim 2024 11:16

10.09.2024 tarihinde Arca Etimesgut'tan 2021 model Golf araç satın aldım. Araç kullanım sürecindeyken ufak tefek aksaklıklar yaşadım. Aracın mikrofonu çalışmıyor mesela, her yerinden trim sesi geliyor. Son olarak 27.09.2024 tarihinde araba hareket etmeyi durdurdu. Tahrik sistemi hatası, soğutma sıvısı eksik hatası verdi ve motor ışığı yandı. Arabayı kapatıp açıp en yakın benzinliğe gittim ve soğutma sıvısı ekledim. Sonrasında da 30.09.2024 tarihinde Arca Etimesgut servise götürdüm. Aracın yağ soğutucusunda kaçak olduğunu, bu sebeple soğutma sıvısını eksilttiğini ve bu sıvının yanma odasına karışmasından dolayı bujilerde kararma olduğunu tespit ettiler. Bu sebepten araç güç kesip tahrik sistemi hatası veriyormuş. 26,551.25 TL masrafının olduğunu, bunun %70'inin iyi niyet garantisi kapsamında karşılanacağını ve kalan tutarın ise Dod tarafından karşılanacağını söylediler. Bu süreçle alakalı kendilerine ben ve servis danışmanım tarafından defalarca kez iletişime geçmemize rağmen olumlu bir geri dönüş alamadık. Araç almadan önce tüm kontrolleri yaptık. Araçta hiçbir sıkıntı yok diyorlar, bu sebepten de aracı almadan önce binemiyorsunuz ve kullanamıyorsunuz. Kurumsal firma diye güveniyorsunuz ancak aracı sattıktan sonra muhatap olmuyorlar. Dışarıda yapılsa 7-8 bin tutacak bir işleme 26 bin küsur bir ödeme yapılacak.

Volkswagen Sıfır Ayarındaki Golfün Ayıplı Mal Çıkması

Ekrem
24 Eylül 2024 17:23

Volkswagen Sıfır Araç Ayıplı Çıktı

Ayşe
16 Ağustos 2024 11:38
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen İyi Niyet Garantisi Kapsamında Arıza Giderilmedi Ve Yüksek Masraf Çıkarıldı

Muhammed
20 Ekim 12:07