Volkswagen Aracımın Sıfır Olmadığından Şüpheleniyorum

Süleyman
09 Mart 2024 14:01

15.11.2023 tarihinde aldığımız Volkswagen markalı Tiguan modeli aracı sıfır olarak teslim aldık. Aldığımız günden beri 20 günü aşkın sürede (farklı zamanlarda) serviste işlem gördü. Araç sıfır olmasına rağmen arka koltuk iskeleti değişti. Araçtan garip sesler gelmesi şikayetiyle gittiğimizde bu durumla karşılaştık. Aracı aldığımız esnada koltuk döşemesinde kalıcı leke mevcuttu. Kesinlikle showroom'daki teşhir aracını istemediğimizi belirtmemize rağmen, o aracın verildiğini düşünüyoruz. Aracı almadan önce mağazadaki araç koltuğunda da aynı lekeyi görmüştük, bu sebeple oradaki araç olduğuna emin olduk. Servise gittiğimizde o aracın yerinde olmadığını sorduğumuzda ise başka birine satıldığını belirttiler. Araç şu anda yetkili serviste 12 gündür silecek arızası nedeniyle beklemekte. Aracı aldığımızdan beri 30 güne aşkın bir süre bizden bağımsız 'kronik sorunlar' denilerek çok fazla işlem yapıldı. Ayrıca ikinci servis arızası esnasında kayıt açılmadı ve işlem kaydı üzerinden işlem yapıldı. Sıfır bir aracın 3 ay içinde 1 ay gibi bir süre serviste kalması normal değil.

09 Mart 2024 13:43

15.11.2023 tarihinde aldığımız Volkswagen Makralı Tiguan modelli aracı sıfır olarak teslim aldık. Aldığımız günden beri 20 günü aşkım sürede ( farklı zamanlarda ) serviste işlem gördü. Araç sıfır olmasına rağmen arka koltuk iskelesi değişti. Araçtan garip sesler gelmesi şikayetiyle gittiğimizde bu dönüşü aldık. Aracı aldığımız esnada koltuk döşemesinde kalıcı leke mevcuttu. Kesinlikle showroomdaki teşhir aracı istemediğimizi belirtmemize rağmen o aracın verildiğini düşünüyoruz. Aracı almadan mağazadaki araç koltuğunda da aynı leke olduğunu görmüştük, bu sebepten oradaki araç olduğuna emin olduk. Servise gittiğimizde o aracın yerinde olmadığını sorduğumuzda ise başka birine satıldığını belirttiler. Araç şu an da yetkili serviste 12 gündür silecek arızası nedeniyle kalmakta. Aracı aldığımızdan beri 30 güne aşkın bizden bağımsız, ‘kronik sorunlar ‘ denilerek çok fazla işlem yapıldı. Ayrıca 2. Servis arızası esnasında kayıt açılmadı ve işk işlemin kaydı üzerinden işlem yapıldı. Sıfır bir aracın 3 ay içinde 1 ay gibi bir süre serviste kalması normal değil

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Volkswagen Tiguan’da Süreğen Arızalar Ve Çözüm Eksikliği

Recep
05 Eylül 21:50
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Tiguan Sürekli Arızalanıyor, Çözüm Bekliyorum

Gürkan
23 Ekim 10:54
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
02 Temmuz 2024 21:15