Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen 2017 Model Passat Highline'da Bitmeyen Sorunlar

27 Nisan 2024 02:37

2017 model Passat Highline aracımı sıfır kilometre aldığımdan beri tüm bakımlarını aksatmadan Volkswagen Konya Yolu bayisinde yaptırdım. Araçta 2017'de pek çok sorun yaşadım. Daha bir ay dolmadan akü değişti, tavan motoru değişti, anahtar yedeğinde sorun çıktı, ön motor açıldı ve bunların tüm ücretlerini ben ödedim. 'Sıfır kilometre araç nasıl bu durumda olur?' diye sıkıntı çıkardım ancak Volkswagen, bırakın desteği, bize 'teknik makine şans işi, bozulabilir' gibi ifadelerle geçiştirildi. Asla geri dönüş alamadım. En son bir ay önce yine aynı yerden aracımın bakımını yaptırdım ve teslim aldım ancak dün birden motor ışığı yandı ve ses geldi. Hararet yükseldi. Hemen bahsi geçen servise götürdüm, araca bakıldı ve turbo kaynaklı olabileceği söylendi. Bu halde aracı çalıştırmam mümkün olmadığından, 'Acil alın' dememe rağmen yoğun oldukları için iki gün sonrasına randevu verilebileceği belirtildi. 'Bu durumda gidemem' dediğim halde geri gönderildim. Dönerken duman çıktı ve en yakın servise aracı çektirdim; aracın kımıldatılmaması gerektiği söylendi. Bayi ile iletişime geçtim ve aracımın tüm ihmallerle birlikte alındığından bu yana problemli olduğunu düşünüyorum. Durumun düzeltilmesi ve bozuk sattığınız aracınızın arkasında durmanızı, zararımın telafisini talep ediyorum.

Volkswagen Passat'ta Kronik Kavrama Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

15 Nisan 2025 08:04
volkswagen-passatta-kronik-kavrama-sorunu-ve-yetersiz-servis-destegi-5.pdf
volkswagen-passatta-kronik-kavrama-sorunu-ve-yetersiz-servis-destegi-4.pdf
volkswagen-passatta-kronik-kavrama-sorunu-ve-yetersiz-servis-destegi-3.pdf
volkswagen-passatta-kronik-kavrama-sorunu-ve-yetersiz-servis-destegi-2.pdf
volkswagen-passatta-kronik-kavrama-sorunu-ve-yetersiz-servis-destegi-1.pdf
Okan sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 17:39
Volkswagen Altur Oto Yetkili Servis Pişmanlığı
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araç Boyalı Mı Olurmuş Volkswagen Al Gör

Süleyman
13 Şubat 2024 10:28
Sıfır Araç Boyalı Mı Olurmuş Volkswagen Al Gör
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Sıfır Kilometre Passat’ta Sürekli Tekrarlayan Arızalar Ve Yetersiz Servis Çözümleri

03 Eylül 2025 09:30
volkswagen-sifir-kilometre-passatta-surekli-tekrarlayan-arizalar-ve-yetersiz-servis-cozumleri-2.jpg
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2025 22:57