Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araç Boyalı Mı Olurmuş Volkswagen Al Gör

Sıfır Araç Boyalı Mı Olurmuş Volkswagen Al Gör
Süleyman
13 Şubat 2024 10:28

2018 yılı kasım ayında D****** B*** Otomotivden sıfır Volkswagen Passat aldım. Tüm bakımlarını aksatmadan yetkili serviste yaptırdım ve halen yetkili serviste yaptırmaktayım. Aracın şoför koltuğuna eşim benden başka kimse oturmadı kaputunu servis elemanından başkası açmadı diyebilirim. Nakit para ihtiyacından aracımı satılığa çıkardım ve birisiyle anlaştık. Şehir dışından gelen müşteriye gönül rahatlığı ile aracımda hata boya yok ilk el temiz bir araç olduğunu söyledim. Çünkü aracı sıfır aldım yaklaşık 5 yıl boyunca ben bindim, herhangi bir kazası belası olsa bilmezmiyim? Bilmiyormuşum. Araca talipli arkadaş geldi, ekspere götürmek istedi ve götürdük. Tabii ben rahat bir şekilde bekliyorum, kendimden eminim, her şeyiyle orijinal bir araç satıyorum. Sonuç: araçta boya var, kapıda sök tak var, pazarlık kaldı, eksper parası ödedim, adamın masraflarını karşıladım maddi olarak zarar gördüm, acil nakit ihtiyacım vardı mağduriyet yaşadım. Müşteri haklı olarak aracı almaktan vazgeçti ve en can sıkıcı tarafı ''1000 km yoldan geldim hatasız bir araç dediğiniz için, daha yıllardır bindiğiniz aracı bilmiyorsunuz'' dedi. Evet bilmiyormuşum Volkswagen gibi bir araç alınca araca ekspertiz yapılması gerektiğini bilmiyormuşum. D****** B*** Otomotivden araç alınca yanımda bir eksper götürüp aracı o şekilde teslim almam gerektiğini bilmiyormuşum. Bayiyi aradım, üç kez not bıraktım yetkili birisi ile görüşmek istediğimi söyledim bir hafta geçti henüz iletişime geçen yok. Doğuş Oto Genel Müdürlüğü aradım, sözde mağduriyetimiz ile ilgili çalışma yapılacak, en yakın yetkili servise yönlendirdiler, eksperin dediği doğru mu, araca baksınlar diye serviste eksperi teyit etti. Sonuç üç maymunu oynamaya devam. Hem Doğuş Oto nun hem de D****** Bayisi B*** O******* in yaşamış olduğum mağduriyet ile ilgili herhangi bir şey yapacağına inanmıyorum. Sıfır araç alacaklara ve almış olanlara tavsiye; mutlaka aracınıza baktırın mağduriyet yaşamayın. Sonradan kimse yanınızda olmuyor.

18 Aralık 2023 15:39
Volkswagen Balıkesir'deki Otomotiv Bayisinde Yaşanan Araç Sorunları
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Doğuş Oto Pişmanlık Ve Servistekiler Tecrübesiz!

Mevlüt
05 Ağustos 2024 18:06

Volkswagen Kusurlu Ürün Olma İhtimali

12 Haziran 2024 20:21
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 14:06

Volkswagen Kaputu Boyalı Söktak Arabayı Sıfır Gibi Kasıtlı Sattı