Osman sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 19:32

20 Kasım 2024 18:23

20 Kasım 2024 18:03

20 Kasım 2024 17:32

Vodafone faturalı hat üzerinden 11.10.2024 saat 17.09-17.22 arasında üst üste mesaj gelmeye başladı. Gelen mesaj şu şekilde başladı: Tebrikler! Joygame hizmeti satın alma işleminiz başarıyla gerçekleştirildi. Vergiler dahil 403.5 TL Vodafone Mobil Ödeme ile faturanıza yansıtılmış ya da bakiyenizden düşülmüştür. Vodafone Pay Mobil Ödeme'nin avantajlı dünyasını incelemek için https://vftr.co/mobilodemeavantaj Vodafone Mobil Ödeme Sözleşmesi için tıklayınız. http://vftr.co/vmos B003. Müşteri hizmetlerini aradım ve Vodafone pay kredisi ile faturaya yansıtılmak üzere 1800 TL'lik Joygame ödemesi yapılarak harcama gerçekleştiğini söylediler. Söz konusu harcamaların bana ait olmadığını ve izinsiz gerçekleştirildiğini belirttim. Ancak ödemelerin faturaya yansıtıldığı bilgisi verilerek, bir çözüm sunulmadı. Kredinin kapatılmasını ve izinsiz yapılan işlemin iptalini talep ettim; fakat şu ana kadar herhangi bir dönüş alamadım. Joygame ile iletişim kurmayı denesem de başarılı olamadım. Yaşanan bu durumla ilgili olarak para iadesi dönüşü almak istiyorum. Aksi halde ilgili firmalar hakkında yasal işlem başlatacağım. Bilgilerinize sunarım. Bu şikayeti yazdım beni aradılar ama sürekli 21 Kasım'a kadar beni arayacaklarını söylediler ama asla aramıyorlar. Hesap kesim tarihi geldi ve benim yapmadığım bir işlem yüzünden para ödemek zorunda bırakılıyorum. Vodafone ekibinden birinin bana acil dönüş yapmasını bekliyorum.

20 Kasım 2024 17:32

Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
12 Ekim 2024 14:05
Yanlış Mobil Ödeme İşlemi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Vodafone Pay Vodafone Joygame Adı Altında Fatura Mağduriyeti

Gamze
25 Eylül 2024 20:42
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
13 Aralık 2024 01:01
Mehmet sonuçtan çok memnun

06 Mayıs 2024 23:49
"Sorunum çok kısa sürede çözüldü. Teşekkür ederim. Mrado"