Vivo Y28 Onarımında Hayal Kırıklığı

27 Aralık 2024 13:5916.195

Vivo Y28 cep telefonum yaklaşık 5 aylık sıfır aldım, kullanıyordum.
Ansızın şarj edilememe sorunu yaşadım ve kapandı.
İzmir Çankaya KVK garanti yetkilisine götürdüm. 20.12.2024
Yaklaşık 5 gün sonra 'Telefon hazır, alabilirsiniz.' mesajı geldi. Bugün telefonu aldım 27.12.2024
Onarım yapıldığını ve onarımın şarj soketi ve batarya değişimi olduğunu aktardılar.
Tamam dedim, aldım telefonu. Bu arada alırken şarj %2 idi. Normal şartlarda batarya değiştiğinde şarj %50 olur.
Neyse, şimdi telefon kapandı ve şarj hala olmuyor.
Ben yaklaşık 1 haftadır telefonsuz kaldım ve telefonu almak için 2 saat izin aldım iş yerinden.
Şu an olmuyor ve tekrar Çankaya KVK'ya götürmem gerekecek. Kim bilir ne zaman alacağım telefonu.
Ben böyle bir uygulama, böyle bir işleyiş görmedim.
Sen telefonu onarıyorsun ve onardığını hiç kontrol etmiyor musun? Direkt sök tak ve paketle. Arkadaş, aç şu telefonu bir kontrol et oldu mu olmadı mı diye.
Ben bir 5 gün daha bekleyemem. Ve günümüz şartlarında artık tüm her şey telefonla oluyor. Ayıptır ya.

Serdar
27 Aralık 2024 16:45

Telefonu tekrar KVK Servisine götürmek zorunda kaldım. Denilen; Bataryayı değiştirirken ana kart yanmış... Şaka gibi. Ben şart olmuyor ve sokette sorun var diye gidiyorum. Batarya değişiyor ve sonrasına ana kart yanıyor. Telefonda bulunan tüm arşivimde maalesef bu sebeple gitti. A şu an ikame telefon verdiler ve ne zaman olur net bilgi verilmedi. Bu mağduriyetimin telafisi için ana kartta gittiğine göre yeni bir telefon talep ediyorum. Mevcut telefonuma onca işlem yapılıp tekrar kullanmak istemiyorum. Bu konu için acil aksiyon alıp dönüş sağlar mısınız lütfen.

Vatan Bilgisayar'da Hayal Kırıklığı: Garantiler Ve Müşteri Hizmeti Sorunu

5 Mart 2025 20:189.554

Vatan Bilgisayar'dan eşim telefon aldı. Aslında giderken aklında bir marka vardı Vatan bilgisayardaki satış elemanı vivo...

Vatan Bilgisayar Ve Vivo Marka Telefon Mağduruyum

14 Ekim 2023 09:5813.028

30 Ağustos 2023 tarihinde Gaziantep'teki Vatan Bilgisayar'dan bir cep telefonu aldım, ancak telefonda açıldıktan yaklaşı...

Tümünü Gör
Vivo Teknosa'dan Almış Olduğum Telefonda Arıza Var