Vitray Reklam Kabalık, İlgisizlik

30 Mart 2024 01:11

Tam 9 gündür bir kart basımı için bizi oyalıyorlar. 9 gün boyunca oyaladıktan sonra başka yerle anlaşınca da ne bir kusura bakma deniyor ne de affedersiniz. Hallettiyseniz uzatmayın minvalli bir geri dönüşle karşılaşıyorsunuz.
Kesinlikle memnun kalmadım.
Mart 2024 başında fiyat aldım, 750 TL kart basımı dediler. 2 hafta sonra dükkanlarına gittim, önce tamam dediler. 2 gün sonra zamlandı dediler. Her şey dahil konuşmamıza rağmen, ek ücret istediler. Sonra seçenek gönderelim dediler. Sonra ne seçenek gönderdiler, ne telefonlara çıktılar ne de mesajlara döndüler. Yapmayacaksanız yapmayacağız deyin, aynı fiyatı veren başka yer de var dememe rağmen, sürekli olarak oyaladılar. Gittim aynı fiyata başka yerle anlaştım. Hayatımda böyle bir şey görmedim. Şu tavrı müşteri olarak biz sergilesek sinir olurlar, ama müşteriye bu şekilde davranmaktan geri durmuyorlar.

Bekir

-Her iki haftada bir her şeye zam mı geliyor? Gelmiyor mu? Mesela şöyle söyleyeyim dolar bile 1 lira artış göstermiş 1 martla 14 Mart arası (arşivden bknz.) Ayrıca anlaşmamıza rağmen derken siz bize ödememi yaptınız? Neyin anlaşması yapıldı hizmetmi aldınız? Sanki bize ödeme yapmışsınız da biz size hizmet vermemişiz gibi konuşuyorsunuz fiyat almışsınız 14 gün önce gelmişsiniz dükkanımıza ok demişiz tekrar çizim yapıp anlaşamamışız beğenmemişsiniz 3 dakika'lik tasarımımızı ki tasarım bile değil sizin gözünüzde eee sorun nedir demek ki anlaşılmamış halbuki şöyle olsaydı olaylar siz 14 gün önce aradığınızda ödeme yapmış olsaydınız biz size tasarım yapmamış olsaydık sizde ödemenizin karşılığını alamasaydınız o zaman hak verebilirdim ama bu olmadı sizle biz anlaşamadık ve siz şu anda kolay bir şekilde bizi buralarda lekelemeye çalışıyorsunuz. Ne diyeyim teşekkürler. Sizden 3 dakika lik bir alacağımız var oda bizden yana helal olsun

Bekir

Merhaba Sümmeye hanım, Bakın ne güzel yazmışsınız mart 2024 de fiyat aldınız ve 2 hafta sonra zam geldiğini söylediler. Bizi aradığınızda size fiyata zam geleceğini söyledik ve ertesi gün fiyata zam yapmadık 2 hafta sonrasına söyledik biz size 2 tasarım yaptık siz dahada yapmamızı istediniz ve alaycı konuşmanızla 3 dakikada yapıp atmaya paramı istiyorsunuz bakın biz tasarımcılar olarak bu tür sıkıntıları sürekli çekiyoruz bizim işimize saygı maalesef sadece sizden değil bir çok kişiden yok çünkü sizin için basit geliyor kaldı ki sizde tasarım işlerinden anlıyordunuz az buçuk öyle yazmıştınız WhatsApp görüşmelerimizde bakın biz bu işi öğrenmek için birkaç yılımızı verdik, sonra bir bilgisayar programına lisans ücreti sonrasında saatlerce o ekrana bakıp göz derecelerimizden olduk yani kısacası 3 dakikada olmuyor ha oluyorsada bu da ücretli oluyor sizden ön ödeme ve herhangi bir kaporada almadık biz size kaba davranmadık sadece sizin tasarımcımıza yapmış olduğunuz yoruma sessiz kaldık...

Sümeyye
Sümeyye

Alaycı konuşma ve müşteriye kaba davranma, "tamam uzatmayın" tavrı size aittir. Her iki haftada bir her şeye zam mı geliyor? Ayrıca adresinize geldiğimizde zam söz konusu değilken, her ne hikmetse anlaştıktan sonrasında zam durumu söz konusu oldu. Burada yanlış yapılan durum, anlaşamama durumu söz konusuysa 9 gün oyalanmaz, baştan söylenir. 9 gün oyaladıktan sonrasında dahi anlaşamıyoruz demiyorsunuz, arkadaş size yardımcı olacak deyip oyalamaya devam ediyorsunuz. Üstüne üstlük alaycı tavır diyorsunuz. Ayrıca istediğimiz tasarım değil, arka plan seçeneklerini görmekti. Buna yönelik olarak sizi yormamak için de yerinize kadar geldik. Hem siz gidin biz wpden göndeririz diyorsunuz hem de seçenek sorunca ekstra fiyat istiyorsunuz. Üstüne yaptığınız şu açıklama ise resmen pes dedirtti

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 09:30

11 Ekim 2024 18:56