Bozuk Vitra Duş Seti

Nuray
12 Temmuz 2023 19:13

Kumluca Parçaoğlu'ndan Vitra marka iyi diye Vitra Duş seti aldık. Ürün takıldıktan sonra ilk denemede her yerinden su akıttı. Parçaoğlu bizimle ilgisi yok dedi. Sıfır diye aldığımız ürünü servise yönlendirdi. Onlar da 4 ay sonra gelebildi. Bu ürünün parçası fabrika kaynaklı bozuk, tekrar yenisinin verilmesi lazım dedi gitti, bir ses çıkmadı. Parçaoğlu durumu iletmek için görüşmeye her gittiğimizde sadece hakaret etti ve Vitra ürünlerinin arkasında durmuyor dedi. Tüketici Hakları'na yaptığımız şikayet sonucu ürünün yenisiyle değiştirilmesi hakkını kazandık ama bir türlü Parçaoğlu vermedi ve icraya verdik. Parçaoğlu icra belgesini almıyor ve muhtar almış. Bu arada işi bana verin. Hallederim diyen avukat, Parçaoğlu firması babasının arkası ve kendine iş teklif ettiklerini söyleyerek onayımız olmadan şimdi 8000 TL / 10000 TL civarı olan ürünü 1,5 sene önceki ücretini aldı. Şimdi hala kendisinde. Parçaoğlu sürekli Vitrayı suçladı. Değiştirmiyorlar diye. Yani 2 sene garantisi olan ürün geldiği ilk günden beri çalışmadı. Burada Parçaoğlu'nu mu yoksa Parçaoğlu'nun iddia ettiği gibi Vitra markasını mı suçlayayım.

12 Temmuz 2023 19:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Vitra Servisinden Eksik Hizmet Ve Haksız Ücret Talebi

Hülya
31 Temmuz 2025 11:27
Vitra Servisinden Eksik Hizmet Ve Haksız Ücret Talebi
İklim sonuçtan memnun

İklim
01 Aralık 2023 12:48
"Geç de olsa mağduriyetim giderildi teşekkürler"
Vitra Mia Banyo Takımı Hatalı Ürün Değiştirilmiyor
Vitra Mia Banyo Takımı Hatalı Ürün Değiştirilmiyor
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
14 Nisan 2024 21:00
Vitra Online 15 Gündür Paramı İade İşlemi Yapmadı.
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
05 Aralık 2024 12:20